Su , düş kursa üzerine adının yazılmasını isterdi.. OLcay Derecik
Mystery YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Haz 2009 Mesajlar 1,655 Aldığı Beğeniler 4,785 Konum Zonguldak / Ereğli Takım Fenerbahçe 14 Eki 2011 #11 Su , düş kursa üzerine adının yazılmasını isterdi.. OLcay Derecik
v u s l a t YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Ağu 2011 Mesajlar 74 Aldığı Beğeniler 0 Takım Galatasaray 15 Eki 2011 #12 emeğinize sağlık çok güzel bi paylaşımdı
*Hayat* YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Tem 2010 Mesajlar 3,033 Aldığı Beğeniler 4,059 Konum İstanbul 15 Eki 2011 #13 Aşık Olunca Organların Durumu ; Mide ; Şuna bakmayı kesse de, bir şeyler yese.. Kalp ; Adrenalin bu işte, çok eğlenceli, nasıl atıyorum, bu bir rekor.. Kulak ; Ya duyamıyorum şu kalbin sesinden, seviyorum dedi mi arkadaşlar? Ağız ; Biraz gülse bizimkine, kulağa varırım vallahi.. Göz ; Arkadaşlar, benim gördüğümü siz de görebilseniz keşke.. Beyin ; Şu saatten sonra hepiniz beyinsizsiniz.. OLcay Derecik
Aşık Olunca Organların Durumu ; Mide ; Şuna bakmayı kesse de, bir şeyler yese.. Kalp ; Adrenalin bu işte, çok eğlenceli, nasıl atıyorum, bu bir rekor.. Kulak ; Ya duyamıyorum şu kalbin sesinden, seviyorum dedi mi arkadaşlar? Ağız ; Biraz gülse bizimkine, kulağa varırım vallahi.. Göz ; Arkadaşlar, benim gördüğümü siz de görebilseniz keşke.. Beyin ; Şu saatten sonra hepiniz beyinsizsiniz.. OLcay Derecik
*Hayat* YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Tem 2010 Mesajlar 3,033 Aldığı Beğeniler 4,059 Konum İstanbul 15 Eki 2011 #14 Senden aşağısı tutmayan felçli duygular bıraktın ardında. Tekerlekli hüzünlere mahkumum. Nereye aksasam, Sen .. Bir kalp, bu kadar mı atar sevmediğini bildiği birine ? Olcay Derecik
Senden aşağısı tutmayan felçli duygular bıraktın ardında. Tekerlekli hüzünlere mahkumum. Nereye aksasam, Sen .. Bir kalp, bu kadar mı atar sevmediğini bildiği birine ? Olcay Derecik
Mystery YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Haz 2009 Mesajlar 1,655 Aldığı Beğeniler 4,785 Konum Zonguldak / Ereğli Takım Fenerbahçe 18 Eki 2011 #15 ... Gece , elinde kör bir testere ile uykumu kesiyor .. ... Uykum , Seni kesiyor uzaktan .. Bu uzaklık Aşkı kesmiyor sevgilim ... OLcay Derecik
... Gece , elinde kör bir testere ile uykumu kesiyor .. ... Uykum , Seni kesiyor uzaktan .. Bu uzaklık Aşkı kesmiyor sevgilim ... OLcay Derecik
Mystery YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Haz 2009 Mesajlar 1,655 Aldığı Beğeniler 4,785 Konum Zonguldak / Ereğli Takım Fenerbahçe 30 Eki 2011 #16 ... Yatıyan kaldın aklımda . Yaslan , yattığı yerde belli olur Aşk .. Olcay Derecik
Mystery YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Haz 2009 Mesajlar 1,655 Aldığı Beğeniler 4,785 Konum Zonguldak / Ereğli Takım Fenerbahçe 31 Eki 2011 #17 ... Sesli harflerin bile sesi çıkmıyor, Adın Baş harfi iken yaşantımın... OLcay Derecik
Mystery YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Haz 2009 Mesajlar 1,655 Aldığı Beğeniler 4,785 Konum Zonguldak / Ereğli Takım Fenerbahçe 18 Kas 2011 #18 .. ' Seni Seviyorum ' dememek için bir kez daha , kaç kez ağız dalaşı yaptım , ağzımla .. Olcay Derecik
.. ' Seni Seviyorum ' dememek için bir kez daha , kaç kez ağız dalaşı yaptım , ağzımla .. Olcay Derecik
Mystery YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Haz 2009 Mesajlar 1,655 Aldığı Beğeniler 4,785 Konum Zonguldak / Ereğli Takım Fenerbahçe 23 Kas 2011 #19 .. Tarihe not düşelim ayrıldığımız günü .. Resmi tatil ilan edelim yüreklerimize . Kimseyi sevmeyelim '' O '' gün , birbirimizden başka. Olcay Derecik
.. Tarihe not düşelim ayrıldığımız günü .. Resmi tatil ilan edelim yüreklerimize . Kimseyi sevmeyelim '' O '' gün , birbirimizden başka. Olcay Derecik
Mystery YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Haz 2009 Mesajlar 1,655 Aldığı Beğeniler 4,785 Konum Zonguldak / Ereğli Takım Fenerbahçe 30 Kas 2011 #20 … Ne gözü çıkasıca bir yalnızlık bu Ne adı batasıca sensizlik Laftan sözden anlamaz mısın? ... Yapamıyorum işte sensiz… OLcay Derecik
… Ne gözü çıkasıca bir yalnızlık bu Ne adı batasıca sensizlik Laftan sözden anlamaz mısın? ... Yapamıyorum işte sensiz… OLcay Derecik