Aynı evdeyiz onunla. :) o bakmasada ben bakarım.. :) ben de Telefon+gözlüK. .:)
Avcı. YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Mar 2012 Mesajlar 2,801 Aldığı Beğeniler 5,762 Konum Yâr'alı 12 Ağu 2012 #21 Aynı evdeyiz onunla. o bakmasada ben bakarım.. ben de Telefon+gözlüK. .
*_r4hime_* Öğrenci Anne Üyelik Tarihi 27 Tem 2012 Mesajlar 669 Aldığı Beğeniler 1,419 Konum Sen'siz yerim yurdum yokmuş gibi ben diyarsız..! Takım Galatasaray 12 Ağu 2012 #22 benım ıcın en degerlı sey Kur'an ımı bırakırdım Baska bı seyım kalmadı
Avcı. YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Mar 2012 Mesajlar 2,801 Aldığı Beğeniler 5,762 Konum Yâr'alı 12 Ağu 2012 #23 Saatim mi birakirim da takamisin ki ablam .
*_r4hime_* Öğrenci Anne Üyelik Tarihi 27 Tem 2012 Mesajlar 669 Aldığı Beğeniler 1,419 Konum Sen'siz yerim yurdum yokmuş gibi ben diyarsız..! Takım Galatasaray 12 Ağu 2012 #24 takarım kardesım bıraz bırıktırdıgım para wardı onu bırakırdım sana
Avcı. YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Mar 2012 Mesajlar 2,801 Aldığı Beğeniler 5,762 Konum Yâr'alı 12 Ağu 2012 #25 _Huri Yavrusu_' Alıntı: takarım kardesım bıraz bırıktırdıgım para wardı onu bırakırdım sana Genişletmek için tıkla ... ablam Allah etmesin ya ölme sen istemiyom parani filann Ben öLürsem eğer.. Face'deki 8 sayfamı bırakırım
_Huri Yavrusu_' Alıntı: takarım kardesım bıraz bırıktırdıgım para wardı onu bırakırdım sana Genişletmek için tıkla ... ablam Allah etmesin ya ölme sen istemiyom parani filann Ben öLürsem eğer.. Face'deki 8 sayfamı bırakırım
Rey Han Olmasaydın Olmazdık (SAV) Üyelik Tarihi 23 Tem 2012 Mesajlar 351 Aldığı Beğeniler 4 Konum Afyonkarahisar Takım Fenerbahçe 12 Ağu 2012 #26 oo iyiymiş tövbe estagfirullah kardesim bende forumdaki yerimi bırakayım
Avcı. YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Mar 2012 Mesajlar 2,801 Aldığı Beğeniler 5,762 Konum Yâr'alı 12 Ağu 2012 #27 ikra nur' Alıntı: oo iyiymiş tövbe estagfirullah kardesim bende forumdaki yerimi bırakayım Genişletmek için tıkla ... Fena oLmaSs Hani.. Hurinin Yavrusu olmak iyiir. Ben Ne bıraksam acaba.. Kitaplarim var
ikra nur' Alıntı: oo iyiymiş tövbe estagfirullah kardesim bende forumdaki yerimi bırakayım Genişletmek için tıkla ... Fena oLmaSs Hani.. Hurinin Yavrusu olmak iyiir. Ben Ne bıraksam acaba.. Kitaplarim var
Rey Han Olmasaydın Olmazdık (SAV) Üyelik Tarihi 23 Tem 2012 Mesajlar 351 Aldığı Beğeniler 4 Konum Afyonkarahisar Takım Fenerbahçe 12 Ağu 2012 #28 ne kitaplarıı ona göre bende kitaplarımı bırakırdım
Avcı. YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Mar 2012 Mesajlar 2,801 Aldığı Beğeniler 5,762 Konum Yâr'alı 12 Ağu 2012 #29 ikra nur' Alıntı: ne kitaplarıı ona göre bende kitaplarımı bırakırdım Genişletmek için tıkla ... Vallah Kütüphane işte .. Roman Hikaye Masal Fıkra Dergi YGS KPSS Siyer Fıkıh Tefsir Kelam Hadis......................................... Yav ben ÖLü adamim KitapLarı ne yapcam Ben de SaNa.. Birass önce yaptiğim vişne recelini birakayim barii
ikra nur' Alıntı: ne kitaplarıı ona göre bende kitaplarımı bırakırdım Genişletmek için tıkla ... Vallah Kütüphane işte .. Roman Hikaye Masal Fıkra Dergi YGS KPSS Siyer Fıkıh Tefsir Kelam Hadis......................................... Yav ben ÖLü adamim KitapLarı ne yapcam Ben de SaNa.. Birass önce yaptiğim vişne recelini birakayim barii
Rey Han Olmasaydın Olmazdık (SAV) Üyelik Tarihi 23 Tem 2012 Mesajlar 351 Aldığı Beğeniler 4 Konum Afyonkarahisar Takım Fenerbahçe 12 Ağu 2012 #30 kitaplara da evet diyorumm ooo hayır diyemem hiç ama kötü olurum smdi ben onu yerken aklıma gelirsin bende sana dünkü yaptıgım börekleri bırakırdım
kitaplara da evet diyorumm ooo hayır diyemem hiç ama kötü olurum smdi ben onu yerken aklıma gelirsin bende sana dünkü yaptıgım börekleri bırakırdım