Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Özlemim sana dağların kavuşması kadar uzak. Özlemim sana birdaha yaşanmayacak kadar yasak. Sarhoşum bir ömür içmiş kadar sana tutsak. Bir seni unutmadı unutmazda bu yüreğe kalsak.

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.

Gözlerim sözünü tutamadı inan, hep seni arıyor gittin gideli. Bir hasretin kaldı bende hepsi bu. Ne desem boş artık. Sen de gittin ya!!

Akan seller gibi dağladın yüreğimi, aldın çok uzaklara götürdün beni. Oysa bir zalimi sevmiş yüreğim, çöllerde meçhule düşer gibiyim.

Sen gidersen ne yaparım bir başına, kiminle avunur bu yürek yokluğunda, nasıl kapanır içimdeki yara, sen olmadıktan sonra yanımda.

Her güleni dost sandığında Yalan sevgilere hemen kandığında Dertlerinle başbaşa kaldığında Beni düşünüp AğLAYACAKSIN.

Vakit geldi gitmem gerek artık. Aşkımla bensizliği sana bıraktık. Mutlumusun sevdam, gül artık güller senin yalnızlık benim artık.

Seni bana hatırlatan herşeyi çöpe attım. Bir şeyi atamadım, Kalbimi. Beden unutuyor kalp unutmuyor, unutamazda, Unutmayacakta mezara kadar.

Gülmeyi bil, ağlamayı unutma. Sevmeyi bil, sevilmeden yapma. Beni hatırla demiyorum, ama unutma. Güller güzellerin, yıldızlar gecelerin, mutluluklar ise senin olsun.

seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım nefes nefes atacaktım içimden seni ama nerden bilebilirdim ki seni unutmayı düşünürken nefes nefes içime çektiğimi

alinti

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
teşekkürler...

Rabiye_A

Nur yuzlunun sevdalisi...

Aldığı Beğeniler
15
ya bu mesaj tahmin ettigim kisiyemi yoksa!!!!!!
paylasimin için tesekkurler, guzeldi.

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Yüreğine sağlık. Rabbim razı olsun.

Üst Alt