Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Degerli Yenidendogus.Net Üyeleri!

Malesef Üzülerek Söylemeliyimki Sistemde Bir Hata Yüzünde Büyük Bir Kayba Ugradik. 70-100 Civarinda Üyeler, Bir Cok Konular, Yeni Faaliyetlerimizi Ve Calismalarimizi Kaybettik. Beterin Beteri Vardir Hamd Olsun Sitemizi Tümden Kaybetmedik. Sitemizde Bir Cok Bölümlerde Hatalar Var Ve Bu Hatalari En Kisa Zamanda Giderecegiz. Bizlerin Farketmedigi Sorunlari Yazarsaniz Biran Önce Hatalari Gideririz.

Ayrica 02.01.2006 Tarihinden Itibaren Üyelik Cikartmis Tüm Üyelerimizin Tekrar Üye Olmalarini Rica Ediyoruz.

[BLINK]Sitemiz 15 Gün Önceki Haline Döndü! 02.01.2006 Tarihinden Itibaren Yeni Üyelerimizin Tekrar Üye Olmalari Rica Olunur![/BLINK]​

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Konuyu fıkıh köşesinde görünce anlamadım içeriğini,açtım baktım ki benim dertlendiğim konu ile ilgili bir açıklama......

Çok üzüldüm,inşallah hallolur sorunlar ama gerçekten çok üzüldüm yaaaa ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
evet hayırlısı olsun abla ..çok üzüldüm bende .. ;(

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Herseyde bir hayir vardir.
Buna da Sukur....

Karsilasmis oldugunuz problemleri Ozel mesaj ile bildirmeniz rica olunur.

Buarada Yeni stylemizde guzel olmus...hayyirlisi olsun =)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
şuanda siteyi yeni açtım fakat şoka uğradım yani anlıyacağınız daha ne eksik ne tamam farkında deyilim ama ne olursa hayırlısı olsun sitemiz geri geldi ya onada şükür beterin beteri var ...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ben bu mavi renge ve yeni sitile bayıldım aman habibecim bu rengi sakın deyiştirme

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
yeni renge bend ebayildim lütfen degismesin

ya genemi hacklendi yoksa site ki ugrasir anlamam X(

ama neyse herseyde vardir bir hayir

ya hekimoglu abi biz simdi yazamya baslarsak kafan siser
biz üstüne yeni seylerde ekleriz :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
hayirlisi olsun tamamen kaybetmekten iyidir ..

giden uye ve konulara uzulmedim deil ..
saglik olsun .. =)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sitemizin Sabit Rengi Hic Degismeyecek Cünki Bunu Bende Cok Sevdim...
Siteyi Kaybedince En Son Ekledigim Stil Gitmisti Acilen Bunu Ekledim Ama Cok Hos Durdu.

Inanin Ben O Kadar Üzüldümki Dün Ne Yedim Ne Ictim.
Basimin Agrisindan Gözlerimi Acamaz Olmustum Biraz Rahatlamak Icin AgladimVe Kendime Geldim.

Biliyorum Hepiniz Üzüldünüz Ama Gözden Kacirdigimiz Bir Hata Nelere Mal Oldu.
Suan Tam 15 Gün Geriye Dönmüs Olduk Ve Inanin Bu 15 Gün Icersinde Okadar Basarili Calismlarimiz Okadar Mesajlarimiz Okadar Cok Paylasimlarimiz Olmuski Sanki 15 Gün Deyilde 3 Ay Öncesine Dönmüs Gibi Olduk.

Tabiki Beterin Beteride Var Ve Sitenin 15 Gün Önceki Hali Elimde Olmamis Olsaydi Su An Herseye 0 Dan Baslayacaktik Cünki Malesef Sitemiz Cökmüstü Ve Tamamen Kaybetmistik.
Belki Neden 15 Gün Önceki Hali Vardida En Son Hali Yoktu Elinizde Diye Merak Edenler Vardir.
Malesef 15 Gündür Sitemizin Update Dedigimiz Yedek Dosyasi Calismiyormus Ve 15 Gündür Ayni Yedegi Sakliyormus. Bu Calisma Durmamis Olsaydi Dünki Haliyle Hic Bir Kaybimiz Olmadan Sitemizi Yine Kurabilecektik.

Herseye Ragmen Cok Sükür Diyorum Ya 15 Gün Deyilde 3 Aydir Update Calismiyor Olsaydi Su An Ilk Günümüze Dönmüs Olacaktik.

Hakkinizi Helal Edin Onca Güzel Faaliyetleriniz Yok Oldu.

Ben Kendi Sahsim Adina Söz Veriyor 15 Gün Icinde Yaptigim Tüm Calismalarimi Önümüzdeki 5 Güne Sigdiracagim.
Suan Sitemizde Bir Cok Hatalar Var Profiller Acilmiyor Hatalar Cikiyor Ve Bunun Gibi Bir Cok Hatalar Mevcut Ve Bunlari En Kisa Sürede Giderecegiz.

Üst Alt