Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Selamün Aleyküm...
Arkadaşlar bügün sahura kim oturacak...bizi sahura kim kaldıracak....güvenellim mi size :tongue:

mevlana_i.v.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
bizde ramazanimizi gurbette geciriyoruz...

türkiyedeki ortam kadar güzel olmasada bunada sükrediyoruz... Buralarda birlik ve beraberlik icerisinde ramazan ayini geciriyoruz...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ben en az 1 saat burda gibiyim :D Ama işlerim çok yogun.Arada bakmaya çalışırım :D

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : Onur
Ben en az 1 saat burda gibiyim :D Ama işlerim çok yogun.Arada bakmaya çalışırım :D

Bizde sahuru kaçıralım yani :D neyse annem saolsun :tongue:

mevlana kardeşim ordaki birlik beraberlik Türkiye'yi aratmıyor bilirim ;)...Orda daha bi bağlı oluyo insan geleneklerine....tabi bu herkes için geçerli değil maalesef...bilinçli olanlar için söylüyorum...Allah hepinize, hepize kolaylık versin..Yar ve yardımcımız olsun....İnşl...
Selam ile.......

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
gurbette bir nimettir esasinda

gerçi asiga masuktan ayri bir adim otesi dahi gurbet karde$
gurbette dogduk dunya bir gurbet Allah silaya kavustursun insallah

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : leyli_mercan
gurbette bir nimettir esasinda

gerçi asiga masuktan ayri bir adim otesi dahi gurbet karde$
gurbette dogduk dunya bir gurbet Allah silaya kavustursun insallah

inşl...gurbet insanın içindedir derler.... :(
Kimi gurbette olduğuna yanar,kimi gurbette olanlara yanar...bu hep böyle süre gider....:agla:

Bazan keşke ışınlanma diye bişi olsa flimlerde gördüğümüz :D Heralde en çok ben kullanırdım :D....Bellimi olur öyle bişide çıkar ama yok çıksada biz ona yetişemeyiz ya :D

gulay

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hayırlı sabahlar ramazan öyle güzel geciyorki insanın herdaim onu o güzellikleri yaşası geliyor ama ne mümkün.... ve elbette bunu yaşayabilenlere... benim yaşadığım yerde insanların umrunda deil yaa ramazanmı gelmiş orucmu tutluyormus hiç sanki ramazan ayını yaşamıyoruz???? ve gerçekten cok üzücü bişey aslında icim sızlıyor ya :((

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
s.a
günaydınlar olsun
hayrlı huzurlu haftasonları olsun ailem...
inşallah Rabbimin rızasına uygun bi gün geçiririz...
yogun birazda yorucu bir haftadan sonra dinleniyorum bende :)
yaramaz öğrencilerle başetmek herzaman kolay olmuyr...ama onlarca sevilmek enerji veriyor ;)
ramazanda ne cabuk geçti...bitiyor baksanıza...acaba seneye kavusabılcekmıyız.. ?(
duamız kavusmak yönünde...

erni

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Aleyküm selam kardeşim RABBİM daha nice ramazanlara kavuşmamızı nasip eylesin hayırlısı ile sayılı gün gelip geçiyor ömürler bitiyor bir ay nedirki
bizde evde istirahat ediyoz akşamada nasip olursa iftara davetliyiz
kalın selametle

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Evet ramazanın bitmesine az kaldı :( bense daha bir haftadır dat alıyorum..her sene heycanla bekliyoz hemen zaman geciyor...erni kardeşim sizde hayırlı iftarlar...Bende arkadaşlarımı davet ettim :yahoo: iftara ilk davetim:( artık hizmette kusur etmiycez her zaman olduğu gibi...Extra bi tabak daha koyacaz önlerine:D telafi etmek için :D

Selam ile..

Üst Alt