şimdi heycanlandım yavs... :tongue:........
hmmm...ıhh ıhımm...
Efenim biz çocukken oruç tutmaya can atardık...Bende ilk orucumu tutucam...tam hatırlamıyorum kaç yaşlarındayım küçüktüm işte...Neyse tabi hevesli hevesli orucumu tutyorum vakit ikindi vakitleri...Bende nerden bulduysam bi poşet hurma...hurmanında delisiyim halen önüme koysalar bıkmadan yerim..aynen öyle oldu bi poşet hurnayı bi güzel yedim,üstüne suyu içtikten sonra, benim oruç aklıma geldi

(Sen karnını doyur orucu hatırla

)...''Eyvahh!gitti oruç''dedim.O sırada halam yanımda ''yok bişi olmaz oruç bozulmaz,melekler yedirdi sana''dedi.Bende''tabiii yiyeyim yiyeyim sonrada meleklere suc at

banane benim orucum bozuldu''deyip kızdım kendime.Çocuk aklı işte..beni kandırdığını düşünmüştüm :tongue:Halam yine ısrar ediyor bişi olmaz diye.Bende ikna olmuyorum..(olsam şaşardım zaten

).Öyle içime dert olmuştu kırkyılın başı oruc tutum oda olmadı diye

Oruç denilince hurma denilince hep bu anım aklıma gelir :tongue:Çocukluk işte........hey gidi günler hey! o eski ramazanların tadı nerde iftara yakın sokaga dokulurduk ezanı duyunca bagırıdık (iftarrr olduu)diye.Sanki biz bağırmsak anlamıycaklarmış gibi...

Selam olsun o günlere.........
Benim ramzan anım bu...inşl...beklemenize değmiştir

sıra sizde... 8)