Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
a s.evet bir ramazanı şerifın sonuna yaklaştık.RABBİM orucumuzu hakıyla tutan kullarından eylesın ve af olmamıza vesiye kılsın inş.

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
inşl...Allah razı olsun...
Ya arkadaşlar ramazan ayıda çıkıyo hani böyle ramazan denilince aklınıza gelen yaşadığınız komik olaylar var mı? :tongue: anlatsanız :tongue: benim varda :D

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ben eskiden Ramazan ayında Ramazan diye bi tanıdık vardı o gelecek zannediyordum 8) :D

mirdad

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ramazan oh o eski ramazanlar niye yok ki çocuktuk o zamanlar...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
laz incisi anlat bakalım nasıl bir şey yaşamışsın =)
benim şu an hatırladığım yok olursa paylaşırız ... ;)

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
şimdi heycanlandım yavs... :tongue:........

hmmm...ıhh ıhımm...
Efenim biz çocukken oruç tutmaya can atardık...Bende ilk orucumu tutucam...tam hatırlamıyorum kaç yaşlarındayım küçüktüm işte...Neyse tabi hevesli hevesli orucumu tutyorum vakit ikindi vakitleri...Bende nerden bulduysam bi poşet hurma...hurmanında delisiyim halen önüme koysalar bıkmadan yerim..aynen öyle oldu bi poşet hurnayı bi güzel yedim,üstüne suyu içtikten sonra, benim oruç aklıma geldi:D(Sen karnını doyur orucu hatırla:D)...''Eyvahh!gitti oruç''dedim.O sırada halam yanımda ''yok bişi olmaz oruç bozulmaz,melekler yedirdi sana''dedi.Bende''tabiii yiyeyim yiyeyim sonrada meleklere suc at:Dbanane benim orucum bozuldu''deyip kızdım kendime.Çocuk aklı işte..beni kandırdığını düşünmüştüm :tongue:Halam yine ısrar ediyor bişi olmaz diye.Bende ikna olmuyorum..(olsam şaşardım zaten:D).Öyle içime dert olmuştu kırkyılın başı oruc tutum oda olmadı diye :DOruç denilince hurma denilince hep bu anım aklıma gelir :tongue:Çocukluk işte........hey gidi günler hey! o eski ramazanların tadı nerde iftara yakın sokaga dokulurduk ezanı duyunca bagırıdık (iftarrr olduu)diye.Sanki biz bağırmsak anlamıycaklarmış gibi... :D
Selam olsun o günlere.........
Benim ramzan anım bu...inşl...beklemenize değmiştir :p
sıra sizde... 8)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Teşekkürler kardeşim.Ellerinize sağlık.

Kusura bakmayın ama çocukken bile inatçıymışınız

İnş.şuan o eski inattan eser kalmamıştır :D