Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Hocaefendi mezarlıktaki işini bitirmek üzereydi... O anda 50 yıllık karısını kaybeden 78 yaşındaki adam, "ONU NE KADAR ÇOK SEVDİM!" diyerek çığlık çığlığa ağlamaya başlamışt... yaşlı adamın sesi merasimin sessizliğini bozmuştu... mezar başındaki diğer aile üyeleri ve dostlar şok olmuşlardı, birazda mahcubiyet içindeydiler...yetişkin çocukları alı al, moru mor babalarını yatıştırmaya çalıştılar: "TAMAM BABA! SENİ ANLIYORUZ!" ... yaşlı adam gözlerini dikmiş, kazılan mezara yavaş yavaş inen tabuta bakıyordu... merasime devam edildi... sonunda aile fertleri kefenin üzerine toprak atmaya başladılar... yaşlı adam hariç hepsi sırayla toprak attlar... ihtiyar hala "ONU NE KADAR ÇOK SEVDİM!" diye sesli sesli konuşuyordu... kızı ve iki oğlu konuşmasını engellemek istediler ama o devam etti, "ONU ÇOK SEVMİŞTİM!" ...kalabalık, mezarlığı terketmeye hazırlanırken yaşlı adam gitmemekte direniyordu... gözlerini mezara dikmiş, bakıyordu... hocaefendi yaklaştı:"KENDİNİZİ NASIL HİSSETTİĞİNİZİ BİLİYORUM AMA GİTME ZAMANI GELDİ. BURADAN AYRILMALI VE KENDİMİZİ HAYATIN AKIŞINA BIRAKMALIYIZ"dedi... yaşlı adam çaresizlik içinde bir kere daha "ONU NE KADAR ÇOK SEVDİM!"diyerek söylendi ve ekledi:"BENİ NEDEN ANLAMIYORSUNUZ?BEN BUNU ONA SADECE BİR KERE SÖYLEYEBİLDİM!"

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine saglik Hafiz kardesim duygu yüklü bir paylasim tesekkürler

Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile.........

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hep kaybettikten sonra anlarız sevdiklerimizin değerini .Sağol güzeldi

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
İnsanların değerini anlamak için illada onları kaybetmek gerekmez..

RABBIM razı olsun.

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Çok güzel bır Hıkayeydı ders cıkarmamız duasıyla..

emegıne saglık

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Amiiin,ecmeıyn olsun

Allah sizlerden razı olsun.

Selam dua ve muhabbetle kalın.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
emeğinize sağlık çok güzel ve çok şey anlatan bir mesaj dı malesef mesaj her zaman yerine ulaşmıyor çünkü hayatta hep bir ertelemeler var.

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
acı bir son olmuş ne yazıkki...geç kalanlardan olmayız inşaAllah...

Üst Alt