Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Önümüzdeki hafta sonunda sevdi imiz iki kardeşimiz inşallah dünya evine giriyorlar ve törenleri Elhamdülillah istedi imiz şekilde olacak;

Bundan sebep biraz yardım isterler güzel bir sunum yapabilmek için sizlerden yardım istiyorum sanıyorum dj (demek uydun olurmu) fakir olacak nasıl olur bilmiyorum :p ve bundan başka bugün güzel bir mail geldi Allah'ın izni ile kalbimi okumuş olacak ki bu mübarek insan onu bana gönderdi bunu okuyaca ım inşallah (o kendini biliyor) tabi bu arşivi biraz daha genişletmek istiyorum güzel şiir güzel yazı(yazacaklarınızın hepsi güzel olacak eminim)

Ne biliyim katıldı ınız organizasyon olsun davetlerde dikkatinizi çeken bişiler inşallah bende bunu yaparım dediklerinizden şöyle olursa daha güsel olur demek istedi iniz

Fakir bir dörtlük ayırmıştı davetiye için sunduk be endiler kullandılar tabi mutlu etti onun için herşey onlar için güzel olması gerekiyor ki hem buradaki insanlarımıza dü ün na sıl yapılır gerçek dü ün nasıl olur onu göstermek Allah'ın izni ile

Kına Geceleri Hanımlar arasında oluyor tavsiyelerinizi alabiliriz(tecrübeyle sabit olsun lütfen :p )

bekliyorum efenim cevaplarınızı selam ve dua ile.................

Allah Razı Olsun

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Hala beklemedeyim ama !!!.........

sanki içime başının çaresine bak dersiniz gibi bişi do du birden bire

önemli de il efenim başımızın çaresine bakarız o saman.........

ALlah Razı Olsun

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yasin kardeş o işler bayanların branşı ne diyelim başka bişey sorarsan burdayız.... :)

M

maussema

Guest
ben hanımlar ıcın bır onerıde bulunayım ıns.
bızzat uyguladıgımz ve guzel olan bır tavsıye.
hanı heryerde bulursunz bır annenın kızına tavsıyelerı 11 tane..ıste bu tavsıyelerı canlı gul yada yapma olsa daha uzun omurlu olur. her arkadası bır gulle beraber bu tavsıyelerde bulunup sarılırlar.hemde tavsıyelerı hem de gullerı saklamıs olur ıns.. bız her dugunumuzde bunu uygularız sımdıden hayrlı olsun ıns

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Güzel.........

Peki arkadaşlar bize uygun nikah törenine gelin damat gelince, nikah kıyılırken, pasta ve takı merasimi yapılırken bize şunu çalabilirsiniz dedi inizi örnek birşeyler var mı elinizde elinizde yoksa bilem isim ve parçası yeterli olur buradan buluruz inşallah

Biz aşa ı yukarı ayarladık ama (birde sizden dinleyelimdedik belki de işen bişiler çıkar........

senasevde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bayanların kendi içlerinde yapaca ı programlar muhtemelen skeçli e lenceli filan olur.. ki biz böyle programlarda bolca kaynanaya çatan şiirler yazılar okur kızımızın güzelli inden iffetinden filan bahsederiz.. skeç olarak örneklerde verirdim ama sanırım bunun için kına gecesini hazırlayacak arkadaşla irtibat kurmak daha iyi olur..

nikah sırasında da daha (özellikle imza sırasında) Sami Yusuf'un Supplication parçası iyi gidiyor.. Gelin le damat kendini biraz sonra Allah yolunda boynu kesilecek koyun gibi hissediyolar :D Şaka bir yana enstrumantel parçalar olması bulunanlar açısından iyi olur.. Yemekli bir nikah olacaksa yemek sırasında Yolcular tarzı ya da Erkan Mutlu tarzı bilindik şeyler olmasında faide var..
hımm.. başka aklıma birşey gelmiyor ama gelirse bildirmeye çalışırım yasin agabey..

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah Razı Olsun

Teşekkür ederim bilgilerinden dolayı

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ya ben de yardımcı omak isterdim kardeşim ama kına gecesine yardımcı olabilmem için benimde orda olmam lazım .. :)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Seyfullah''ın Dawet (dügün) kasedini öneririm güzel gider.... :)

Üst Alt