Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
psikolojik bir korku bu ,ben sorduğum da neden veriyim diğer dünyada ya eksik kallarsam diyen insanlar ,gördüm , yada organ mafyalarından korkma ,bu işlem yapılırken bedenin acı çekeceğinden korkma vs.....
Ewt haklılar ama nihayetinde , sende biliçli davranacaksın amelliyat olduğun hekimi tanıman ,yattığın hastaneyi bilmen gerekiyor , bazı insanlar ekonomik olsun diye ruhsatsız hastanelere gidiyorlar yani açık kapı.........zaten devlet hastanelerinde bu söz konusu olamaz.....
Amatör olarak sivil savunmaya ilk yazıldığımda bize organ bağışından bahsedildi o zaman açıkçası bende böyle düşündüm. Sonra hem kaderci yapımız hemde insanlar adına iyi şeyler yapabilme düşüncesi bu korkuyu -üzerimizden atma demeyelimde ötelemek tabiri daha uygun - ertelememize yardımcı oldu.
İlk aklıma gelen bir trafik kazasında en yakın hastaneye atıyorlar sizi , etiketi doktor olan bir şahıs - uf yavrum korneana kurban olayım , böbreklerini seveyim , karaciğeri sağlammı acaba derse ne yaparız diye düşündüydüm ...
Canım benim çok senaryo yazıyorsun organları zedelemeden almak , o kadar kolay değil hem kazalarda ben 112 çalışıyorum polis ve zandarma bazen benden önce olay yerine geliyor .....yinede sen başka kaynaklardan da araştır selametle kal.....