Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
2005 Nobel Edebiyat Ödülü, Harold Pinter'in, ödül için Türkiye'nin Ermeni soykırımı yaptı ını iddia ederek batı basınında yer bulan Orhan Pamuk de il...

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Sırf Nobel ödülünü alabilmek için Türkiyen'nin Ermeni soykırımı yaptıgını iddia eden vatan haini...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
ORHAN PAMUK'UN SIRF NOBEL ÖDÜLÜ ALMAK İÇİN ERMENİ VE KÜRT KATLİMANI DİLE GETİRDİĞİNE İNANMIYORUM...
VE NOBELİ ALAMADIĞI İÇİN ÜZÜLDÜM DİYEBİLİRİM..

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı Can U Can
ORHAN PAMUK'UN SIRF NOBEL ÖDÜLÜ ALMAK İÇİN ERMENİ VE KÜRT KATLİMANI DİLE GETİRDİĞİNE İNANMIYORUM...
VE NOBELİ ALAMADIĞI İÇİN ÜZÜLDÜM DİYEBİLİRİM..

İnanıp inanmamak degıl sorun ortada bır gerçek var..Ve bunu bütün kamuoyu da dile getiriyor.

Zaten Orhan Pamugu biraz tanıyanlar böyle birşey yapıp yapmayacagınıda bilirler.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Son 2 msjı sildim, belki kızacaksınız ama bence hayırlısı böyle...
orhan pamuk için birbirimizi kırmaya deĞmez... biz muhabbet fedaileriyiz...
vesselam... :)

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ŞİMDİ ORTADA BİR SORUN VAR.ELBETTEKİ BİR PAMUK İÇİN BİRBİRİMİZİ KIRMAYACAZ....LAKİN BİR ŞEY DİKKATİNİZİ ÇEKTİ Mİ? ŞEYTAN AYETLERİ KİTABININ YAZARI MEL'UN RÜŞDİ BU ZATI SAVUNMUŞ,O SAVUNMUŞSA ARTIK GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN...YOKSA PAMUK ŞÖYLE YADA BÖYLE DEMEYECEZ.BİZİM DE HEMEN HERKESİN DE BİLDİGİ FAKAT GÜN IŞIGINA ÇIKMAMIŞ BİR ÇOK ŞEY GİZLİ.....DİLE KOLAY 700 YIL SÜREN BİR İMPARATORLUK.BU MİLLET NE ZAMAN ÜMMET ANLAYIŞINDAN ÇIKTIYSA SORUNLAR O ZAMAN BAŞGÖSTERMİŞTİR.BİR KATLİAM MUHAKKAK VARDIR.AMA KİM YAPMIŞ VEYA KARŞILIKLI MI TAM BELLİ DEGİL....HER ZAMAN İÇİN ÖZGÜR ORTAMDA DOGRU BİLDİKLERİMİZİ PAYLAŞALIM...ALLAH BİRBİRİNİ KARŞILIKSIZ SEVEN KULLARINDAN EYLESİN ...AMİN

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Nobel ödülünü alan Pinter; Nobel'i Orhan Pamuk haketti dmiş
:D

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
X(O ZAMAN GELECEK SENEKİ NOBELİ ONA VERSİNLER.SELAMLAR

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
abi yok öle 3 kuruşa 5 köfte, biraz daha karıştırması lazım ortalı ı... :D

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı YaMusaB
abi yok öle 3 kuruşa 5 köfte, biraz daha karıştırması lazım ortalı ı... :D

Onu da yapar :)

Buarada silmişsin yazılarımızı ya kırmıyorduk birbirimizi, fikir alışverişi yapıyorduk ne güzel

demi CAN kardeşim :)

Üst Alt