Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kasap76

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Selam arkadaşlar ben gerçekten de daha henüz çoğu forumlarda olmayan bir yeni konuyu paylaşmak istedim.mesele şu: bazı oyunlar,programlar,eklentiler, bizim işimizi görmekten ötye gitmiyor.güzel bir program çıkıyor.hemen download edip kuruyoruz.bence bana göre hatalı.çünkü yapımcı şirket belli olmadan kurduğumuz bu programların bize aslında faydası yok.tanınmış bir program yapımcısı olan şirketler bir sürüm geliştirdikleri zaman hemen ona digital imza koyuyorlar.bu digita imza bence çok önemli.çünkü windows-pardus-linux hepsi bu programları doğruluyor.bu programlar pc de kötü bir amaç taşımadan görevini yapıyor.eğer digital imza olmayan bir programı kuruyorsak bu programın pc mizde gizli açıklar,protlar ,kayıt hataları,hatta formata götürecek bir işlevi beraberinde getiriyor.bence bu konuyla ilgilenin.faydasını göreceksiniz.digital imzaya sahip bir programı şöyle anlayabiliriz.programın exe-veya setu buna sağ tıklayıp en aşağıdan özelliklere geliriz .burada digital imza yazan bir yer var bu yazı programın orjinalliğini kanıtlıyor.bu şu demek: program digital imzalı ise programın yapımcısı hariç hiç kimse bu programla oynamamış.çünkü bazı kötü niyetli profesyonel kullanıcılar programların kurulum dosyası olan,exe ile oynayıp riskler tehlikeler oluşturabiliyor.örneğin bir bakın:nero,foxit pdf,everest ultimate,gom player,winamp bunu doğruluyor.hepsi digital imzalı.bir tavsiyemde şu: kurmak istediğiniz programın orjinal sitesinden downloadını yapın.

kasap76

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ben teşekkür ederim.kardeş

Üst Alt