Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

maunlaz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Hz. Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Ademo lunun her ameli katlanır. (Zira Cenab-ı Hakk'ın bu husustaki sünneti şudur:) Hayır ameller en az on misliyle yazılır, bu yediyüz misline kadar çıkar. Allah Teâla Hazretleri (bir hadis-i kudside) şöyle buyurmuştur: "Oruç bu kaideden hariçtir. Çünkü o sırf benim içindir, ben de onu (diledi im gibi) mükâfaatlandıraca ım. Kulum benim için şehvetini, yiyece ini terketti."

"Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtı ı zamanki sevincidir; di eri de Rabbine kavuştu u zamanki sevincidir. Oruçlunun a zından çıkan koku (halüf), Allah indinde misk kokusundan daha hoştur.''

SELAMÜN ALEYKÜM

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ELİNE SAGLIK KARDEŞİM

RABBİM HAYIRLI RAMAZANLAR GEÇİRMEYİ NASİPETSİN

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun
tüm forum üyelerinin hayırlı ramazanlar geçirmesi duasıyla...

Mucib olana emanetsiniz...

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
"Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtı ı zamanki sevincidir; di eri de Rabbine kavuştu u zamanki sevincidir. Oruçlunun a zından çıkan koku (halüf), Allah indinde misk kokusundan daha hoştur.''
ellerinize saglık,Allah razı olsun,selam ve dua ile.

Üst Alt