Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Haddimi bilmediğim, sınırları zorladığım zamanlar oldu. Olmasa iyi olurdu. Ama oldu bir kere. Ötelerden bir ses duyuyorum: “Kesme ümidini Kadir Mevla’dan.” Hatırlatıyor devamla: “Bana dua eden yok mu, duasını kabul edeyim. Benden isteyen yok mu, istediğini vereyim. Benden bağışlanma talep eden yok mu? Onu bağışlayayım.” Hem diyor ki o ses, “Hatalarına pişmanlık gösterirsen; affetmekle kalmaz, sevinçle kötülüklerini güzelliklerle değiştirir.” Duyuyorum ve bu sefer ben hatırlıyorum: “Kulum kendisine farz kıldığım şeylerden daha sevimli bir şeyle bana yaklaşamaz. Kulum nafile ibadetlerle bana yaklaşmaya devam eder, ta ki ben onu severim. Sevince de artık onun işiten kulağı, gören gözü, tutan eli, yürüyen ayağı ben olurum. Benden isterse muhakkak istediğini ona veririm, bana sığınırsa muhakkak onu korur ve kollarım.” Gözlerimi kapattım. Haddimi bilmediğim, zorladığım bütün sınırlar için af diledim ve ekledim: Hiçbir gölgenin bulunmadığı o dehşetli kıyamet gününde beni gölgende himaye et Rabbim…

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah kardesim
Selam ve Dualarimla.....

Üst Alt