Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Otomatik zekat hesaplama tablosu. Yıllık zekatınızı bir tıklama ile saniyeler içinde hesaplayın... Zekat, İslam'ın beş temel esasından birini teşkil eden ve Kuran'da 32 yerde namazla birlikte anılan önemli bir ibadettir. Excel formatındaki bu tek sayfalık hesaplama tablosu ile yıllık zekatınızı saniyeler içinde kolayca hesaplayabilir, gerek duyarsanız Zekatmatik'ten ilgili linke tıklayarak zekatla ilgili çok ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

YÜKLEMEK İÇİN TIKLA

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı hayrullah
Otomatik zekat hesaplama tablosu. Yıllık zekatınızı bir tıklama ile saniyeler içinde hesaplayın... Zekat, İslam'ın beş temel esasından birini teşkil eden ve Kuran'da 32 yerde namazla birlikte anılan önemli bir ibadettir. Excel formatındaki bu tek sayfalık hesaplama tablosu ile yıllık zekatınızı saniyeler içinde kolayca hesaplayabilir, gerek duyarsanız Zekatmatik'ten ilgili linke tıklayarak zekatla ilgili çok ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

YÜKLEMEK İÇİN TIKLA

ÇOK TŞK KARDEŞİM SAĞOLASIN YÜKLEDİM FAİDELİ BİR PROGRAMMIŞ

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı silaucan
tıkladım ama olmadı:(

Olmadı mı şimdi denedim link çalışıyor.yanlız excel formatı olması lazım bilgisayarında silaucan kardeşim.

yoksa link çalışıyor. ?(

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Orjinal Yazarı hayrullah
Orjinal Yazarı silaucan
tıkladım ama olmadı:(

Olmadı mı şimdi denedim link çalışıyor.yanlız excel formatı olması lazım bilgisayarında silaucan kardeşim.

yoksa link çalışıyor. ?(

evet yardım almam gerekiyormuş,açmam için,sagolun,şimdi oldu .
gerçekten hesap yapılıyomuş bende şaka sanmıştım,
bende zekat verebilecek tanıdıklarıma uygulayayım...

Üst Alt