Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : netcommander
önce biz doğru dürüst olmazsak asla istediğimiz gibi yönetilemeyiz. Bence sezer özaldan kat kat daha kişilikli ölçülü aldığı kararları tek başına aldığınıda sanmam ayrıca ülke asla 1 kişi tarafından yönetilmez dikkat edelim siyasiler değişiyor ama 60 yıldır süre gelen çöküş değişiyormU ???

senin kişilik ölçün bu adam mı? gülünç..!

zaten kararları tek başına almıyorsa olay bitmiştir..
adam bir yüz değil binlerce sahte yüzle geziyor demektir..!

teröristleri gün geçtikçe serbest bırakan (sayısı 100 ün üstünde)
adalete o küçük beyninde hiç yer vermeyen
kişileri kılık kıyafetine göre seçen
vs. vs. vs.

Özalı yüceltecek değilim ama Sezer'in Özal la
aynı cümlede bile yer alması Sezer için büyük bir lutüf..!

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : netcommander
önce biz doğru dürüst olmazsak asla istediğimiz gibi yönetilemeyiz. Bence sezer özaldan kat kat daha kişilikli ölçülü aldığı kararları tek başına aldığınıda sanmam ayrıca ülke asla 1 kişi tarafından yönetilmez dikkat edelim siyasiler değişiyor ama 60 yıldır süre gelen çöküş değişiyormU ???

Kardeş Kusura bakma ama "Bireyin inanç ve ibadetleri kamu düzenini korumak için kısıtlanabilir" kelimesini eden bir zatı muhterem nasıl bir kişiliğe sahip sence...

Halkının nasıl yaşadığından bile haberi olmayan...

Pkk hortlamışken "İrtica" diye yaygara koparan...

39 DHKP-C, 5 PKK, 28 TKP-ML TİKKO, 28 TİKB, 19 Dev-Sol, 17 MLKP, 15 THKP-C, 3 TDP, 2 TKİP, 2 TEKP Leninist Gerillaları, 1 DHP ve 1 Dev-Yol.
7 KATİL, 3 TECAVÜZCÜ'yü affeden...

Cumhurbaşkanlığı Köşkünü babasının malı zannedip başörtülülere kapayan...

Ne kişiliğinden ne ölçüsünden bahsediyosun sen anlamadım...

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
GÜZEL KARDEŞİM YA BEN YADA SEN SEZERİ TANIMAMIŞSIN YÜZDE DOKSAN DOKUZ U MÜSLÜMAN OLAN ÜLKENİN CUMHURBAŞKANI?RAMAZAN GİBİ MÜBAREK BİR AYDA 70 MİLYON KARŞISINDA UTANMIYAREK SU İÇEN, TERÖRİSLER AF ÇIKARAN,BAŞ ÖRTÜSÜNE TAHMÜL ETMEYEN, ÇANKAYA YI BABASININ ÇİFTLİĞİ GİBİ KULANAN, YÖK E GÖZ YÜMAM, ÜLKENİN VE İNSANLARIN YARARINA DA OLSA AKP HÜKÜMETİ ÇIKARTIĞI YASALARI VETO EDEN SEZER DEN BAHS EDİYORUM.
SEZER İ ANCAK BAYKAL, GÜRÜZ,TEZİÇ.ÇEVİK LERLE KIYASLANIR.

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
GÜZEL KARDEŞİM YA BEN YADA SEN SEZERİ TANIMAMIŞSIN YÜZDE DOKSAN DOKUZ U MÜSLÜMAN OLAN ÜLKENİN CUMHURBAŞKANI?RAMAZAN GİBİ MÜBAREK BİR AYDA 70 MİLYON KARŞISINDA UTANMIYAREK SU İÇEN, TERÖRİSLER AF ÇIKARAN,BAŞ ÖRTÜSÜNE TAHMÜL ETMEYEN, ÇANKAYA YI BABASININ ÇİFTLİĞİ GİBİ KULANAN, YÖK E GÖZ YÜMAM, ÜLKENİN VE İNSANLARIN YARARINA DA OLSA AKP HÜKÜMETİ ÇIKARTIĞI YASALARI VETO EDEN SEZER DEN BAHS EDİYORUM.
SEZER İ ANCAK BAYKAL, GÜRÜZ,TEZİÇ.ÇEVİK LERLE KIYASLANIR.

teprikler

Üst Alt