Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

derman_isterim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ÖZEL MESAJ GELDİĞİNDE OKUYAMIYORUM VE YOLLAYAMIYORUM AÇMAYA ÇALIŞTIĞIMDA AYNEN BÖYLE Bİ UYARI 8o Muhtemel Sebepler:
Giriş yapmadınız.
Üyelik icin mail adresinize gönderilen aktivasyon linkine basmadınız.
Siz forumumuza üye değilsiniz . Üye değilseniz. buradan üye olabilirsiniz.
Normal üyelerimize açık olmayan bir bölüme girmek istiyorsunuz, lütfen giriş için yetkiniz bulunan bölümleri ziyaret ediniz...
Aktiflik maili gelmedi diyen üyelerimiz lütfen, Spam kutusuna (junk box , veya nerden geldigi belirsiz emailer kutusuna) bakmalari rica edilir cünkü aktiflik maili tarafimizdan yollanip normal maillerin yanina degilde o bölümlerede girmis olabilir. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ALLAH(cc) RAZI OLSUN ŞİMDİDEN

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
http://www.yenidendogus.net/wbb2/konu13071.htm buradaki konuyu okursanız muhtemel sebebini anlayacaksınız :)

Gelen özel mesajda "Forum Kurallarımıza Göre Bir Gün İçerisinde 3'ten fazla konu açmak yasaktır." yazmaktadır.Lütfen bu kurala dikkat ediniz.

derman_isterim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sağolasın bakan bey abim ama napiim dayanamıyom güzel bi konu elime geçince dikkat ederim inşallah :rolleyes:

gonüldagi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
evet aynı konu burada işlenmiş bende tam bu konudan muzdaribim fatsali kardeşim..

gonüldagi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sadece "standart üyelerimiz için" özel mesaj sistemi kapatılmıştır

mesele anlaşıldı teşekkür ediyorum..

Üst Alt