Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
4957,cicekveeller9ML5U.jpg

ÖZLEMEK SEVGİYİ BESLER DERDİN bak kocaman oldu sevdam nerdesin??

Özlemek sevgiyi besler, derdin. Kocaman bir sevdam oldu bak… Sana sığındığım limanlarda geçmişi yad etmeye geldim…
Seni özledim

Bıraktığın gibi değilim sevgilim. Seni her zamankinden daha çok seviyor küçük yüreğim…

Hatırlar mısın canımın en iç yanı… Ne güzel beklerdim seni… Ne güzel severdin beni… İstesen kendimi verecek kadar çok sevdim... Ama dokunmaya kıyamadın bana koca adam… Riyasız, yalansız, çıkarsız bakan gözlerin için canımı vermek istedim hep… Olmadı… Böyle söylediğimde kızardın bana…

Neden gittin ki o dağlara… Biliyorum küçüktüm daha. Ama aramızda yılların olması önemli değildi benim için. Yüreğim senindi gönlümün gülü… Gözlerinin yeşil ormanında kaybolmaktı tek isteğim. Ne olur beni de alsaydın. Kıyamadın beni götürmeye “bekle” dedin, bekledim.

Göreve çıktığında,o dağlarda korumasız değildin aşkların en güzeli… Dualarım korurdu seni, hiç korkmazdım. Cesurdum. “Bir askerin karısı olacaksın, sana yürekli olmak yakışır, mert bir gibi bekle beni döneceğim” derdin. Sadece dualarım gelirdi sana… Üzgünüm seni korumaya yetmedi dualarım… Aylarca tenin yanardı… Güneşin seni yakan ışınları olsam kıyamazdım tenine sevgilim, hain pusular beklerdi seni, ne cesurdu kocaman yüreğin…

Keşke pusularına siper olabilseydim…
asksevgi09bcj7.jpg

senden haber alamadığım her an bir asır… Ama sen bilmedin. Her gelişinde gülücüklerimle karşılardım sesini, gözlerinin ormanında özgürce gezinirdim düşlerimizde. Sen koca adamdın ben minik bir yürek…

alıntı

selam dua ile

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine saglik kardesim cok güzeldi paylasan yüregine dert degmesin tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun herdaim
Selam ve Dualarimla.......

Hansa

Lailahe İllallah..

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Diğer
tek kelimeyle mükemmeldi..
sadece yürek sızlattı...

b@yk!m

"son derece tehlikeli"

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
ALLAH razı olsun

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
asksevgi09bcj7.jpg

ÇOK GÜZELDİ.PAYLAŞAN YÜREĞİNİZE SAĞLIK. TEŞEKKÜRLER...

Üst Alt