Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

AskSairi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Fenerbahçe
haydar1.jpg

Haydar’ın İkna mektubu
Menekşe moru gözlüm, al yanaklım, seni bir daha dövmeyeceğim. Lütfen artık eve dön. Bak Yaşar halıya kustu, kusmuk seni bekliyor. Ayaklarım bugün de hep seni aradı, yıkanmak için. Seni çok arıyorum, bir haftadır akşam rakılarının tadı tuzu yok... Ev sensiz çok ıssız.
Gerçi nasıl, nerede yattığımı, kime nasıl çaktığımı falan hiç hatırlamıyorum ama onun sen olmadığını bir büyük rakının sonunda dahi hissedebiliyorum. Kezban, ben sana aşığım. Eve döndüğün gün, bunu arkadaşlarla kutlayacağım. Sen, kan¬lar içerisinde evden kaçarken nasıl duygu¬landığımı bilemezsin. Elimdeki şişeyi, hırsımdan ananın fotoğrafına fırlattım. (Artık duvarları gelince silersin.)
Kezban bir de gelirken 2 paket kısa Malte pe getirebilir misin? Dün Zeynep okula gitmeyip dol¬ma sardı, ben de ökeye dön¬erken dikkatleri dağıtmak için habire dolma yiyip,"yiyin yiyin nefis olmuş" dedim. Nasıl zeka ama.. Zeynep'in tezkeresinde okul ve sınıf kısmını boş bıraktım. Onu da mı ben dolduracağım? Bu sabah seni kaçırışım aklıma geldi, efkarlanıp bir cıgara yaktım. On dört yaşlarında taş gibi kızdın.
Nasıl; Mehmet, Abidin, Ramazan, Yusuf gelip seni döve döve taksiye atmıştık? Peki, seni piknik tüpü ile dövüşümü hatırlıyor musun? Yeni evliydik, bir boğaz gezisi dönüşüydü. Mehmetgiller kapıda bek¬liyorlardı, sen daha roka bile hazırlamamıştın ve Ramazan içeriden "ROKA!" diye bağırmıştı. Mutfağın kapısını içeriden nasıl kilitle¬diğimi, ocağın oradan tüpü nasıl kaptığımı falan hiç hatırlamıyorum. O gece Ramazan 'lar gidince sen Yaşar 'ı doğurdun. Huysuz mu huysuz, koca burunlu Yaşarımı...
Bu arada son maaşınla Yaşar 'a don falan aldım... Artık yuvana dön, asabımı bozma!
Kocan Haydar

not: ne dersiniz eşine dönermi ?

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Bu arada son maaşınla Yaşar 'a don falan aldım... Artık yuvana dön, asabımı bozma!
Kocan Haydar

valla bittimgülmekten yüregine saglik kardesinm

ALLAHTA seni güldüsün
ya inan koptum haydara :hehehe:

AskSairi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Fenerbahçe
Rabbimiz böyle kocaların şerrinden tüm bacılarımızı kardeşlerimizi ablalarımızı korusun

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Rabbimiz böyle kocaların şerrinden tüm bacılarımızı kardeşlerimizi ablalarımızı korusun

Aminnnnnn insaAllah

Emegine saglik kardesim
Böyle bir mektup karsisinda gülmemek elde degil acikcasi
Ne diyim Cenab-i Hak böyle insanlara hidayet nasib eylesin
Selam ve Dualarimla......

AskSairi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Fenerbahçe
ne dersiniz karısı dönermi ???

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Bence dönmez:lac:
Böyle hergün sebebsiz dayak yiyecegine akli varsada dönmesin cocuklarinida yanina alsin yani benim fikrim bu8)

AskSairi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Fenerbahçe
bence döner ne insanlar bayanlar duydum ne zulumler yaşamış

kadınları koruma kurumları tarafından eşinden uzaklastırılmıs korunmuş
kendisine yeni bir hayat sunulmuş ama derken eşiyle bir telefon sohbeti
derken birde bakmışın eşine dönmüş !!!!

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
çok güzelmiş yaaaa
önce döv sonra gel de
oldu başka emrinn
gerçi sizinde dediğiniz gibi kadın eve döner
tabi arkasında duracak onu kollayacak birileri yoksaa

paylaşım için teşekkürler

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Uhuda sevdalınında dediği gibi yanında destek olacak birileri yoksa mecburiyetten!döner...Başka türlüde dönmez tabi aklı yerindeyse...Allah düşmanımın başına vermesin böylesini:)
Teşekkürler güldürdün bizi...

Üst Alt