Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Gitmelerin oldugu kadar gelmelerin zorlugunu yasiyor yüregim ve hancerlerin esiri olup boyun bukuyor...Hic aldırıs etmeden kanamaya yüz tutuyor ... Ve utanmıyor kanamaktan,göz yaşlarını akıtmaktan cekinmiyor ...

Şimdi Özüm sözümse diyorum ve sözüme yenildiysem O zaman birakında kanasin diyorum yüregim kanayacagi yere kadar ...

ve yine alfebe'ye kafa tutuyorum birbiri ardina ekliyorum mısraları ve aralarına birazda olmayan nefrettimi ve kaybettigim sevdami serpiştiriyorum ... Sonra diyorum Ki sakın ha dostlar yalnıs anlamayın sevmıyorum,Sadece sevdama yanıyorum ...

Sonra yine duvar da ki sazima sarılıyorum ... mecnun'un yaktıgı agıtlara eslik ediyorum her ne kadar mecnun olmasam da ... ve ferhat'ın okudugu şiirlere benzetmeye calısıyorum şiirlerimi,SOnra aklıma kerem geliyor ve Tıkanıyor yollar,asılmıyor sözler ve gitmiyor yazdıgım şiirler...

Ve yine diyorum ki ....

Şimdi Özüm sözümse ve sözüme yenildiysem O zaman birakında kanasin yüregim kanayacagi yere kadar ...

evet birakın dıyorum ve haykırıyorum elazığın karlı sokaklarına sevdamı , Sonra bir cöpcü buluyorum ve sohbette dalıyorum .. yalvarıyorum cöpcüye ne olur benım sevdami da ol su cöp kovasıyla diyorum ... Ve hic beklemedigim bir cevap alıyorum ...

'' Ben O sevdaya kıyamam dıyor '' ne bilirsin diyorum icimden sevdami söylesene ne bilirsin .. Belki hic sevmedim,Belki hic ona layık olamadım al diyorum ve yalvarıyorum cöpcüye ama basarılı olamıyorum yine aynı sözü söylüyor ...

'' Ben O Sevdaya kıyamam diyor ''

Su sevda denilen Şey neyse basımdan alan yok mu diyorum ..

Ve elazığ cevap veriyor bana ..

'' Hayır Benım ıcımde O sevdayı alacak birisini bulamazsın ... ve o sevdayı ben var oldukca ıcınden söküp atamazsin diyor ... ''

Ama ne yapacagımı soylemıyor ve Nerelere atacagıma dair bir cümle daha kurmuyor ...

Yine O Cümle geliyor aklima ..

''Özüm sözümse diyorum ve sözüme yenildiysem O zaman birakında kanasin diyorum yüregim kanayacagi yere kadar...

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
çok güzel bir yazı saol melegim.

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
gercektende cok güzeL´di...
saoLasin ...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Çok güzel bir yazıydı meleğim yüreğine sağlık. ;)

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
''Özüm sözümse diyorum ve sözüme yenildiysem O zaman birakında kanasin diyorum yüregim kanayacagi yere kadar...

Allah razı olsun Meleğim yüreğine sağlık...

kelebek

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
GERCEKTEN SON KELIMEYLE HARİKA SAGOL

Üst Alt