- Aldığı Beğeniler
- 20
Hayat geçiyor neresindeyim hiç bilmiyorum....
Kalbimiz yaptıklarımızdan dolayı kuşkulu bize bizim ellerimize kalınca bir şeylere karar vermek zor!!
kalbimiz, sadece allaha bırakınca, dua edince rahat! Korkularım için dua ediyorum beni esir almasınlar diye....
Allahım kuvvet ver bana bahşettiklerinle sana taşıyabileyim.
Küçük hesaplardan kurtar beni, bana kendi gerçeğimi göster.
Bana beni göster. bu bana ne kadar acı verecek olsada.
Boşluğa düşmekten, küçük hesaplar içine, küçük hayatlara düşmekten yoruldum..Ve kendimi bunlarla oyalayıp kandırmaktan da.....
koru allahım..!Bunca feryadım yangınım bunun için.
Kıstırılmış hayatlara sıkışmış bir ben değil, özgür, özgün, dingin bir ben.
Yanlızca kendine dalmış, kendinde kalmış, mecbur bırakılmış bir ben değil..
Allahım varlığımın anlamını kavrat.Niye bu dünyadayım ve niye burada,burasında.Ne yapmam gerek, neyi bilmem?Ne düşünmem neyi istemem gerek..Bana öğret..!
Gözlerimi seni anlamam gerektiği gibi anlamadan kapamaktan korkuyorum. Ve bu düşüncemi başka şeylerin kapamasından da..
Gözlerimi, aklımı, kalbimi, hayatımı, bütün pencerelerimi ve bütün ufkumu, dünyamı başka şeylerin kapamasından korkuyorum.
Birşeylere karar veremeyişimin zorluğu bundan belki de.
Kurdugum düşün dışında bir hayat seçemeyişimin nedeni işte....
Allah'ım ; kalbimi,aklımı benliğimi tümüyle sende tut.
Başka hayatlarda kaybolma korkum var, ve üstelik güçlü de değilim.
Kendimi ben yakıyorum, hem de olmadık yükler üstlenmek isteyişimle...
Sana bırakıyorum, her şeyi ben düzenliyor ve onları öylece istiyorum.
Ne göstereceksin bekliyorum..........
Özür diliyorum alah'ım! Affet. İnsanlığımın düşmesine sebep olduğum için..
İmanımın ilerleyişine, müminliğe dogru yürüyüşüme engel oluşumuda AFFET..... YANLIŞ DUA EDİŞLERİMİ, EKSİK İSTEYİŞLERİMİ, HADDİ AŞMALARIMI AFFET.....
ŞÜPE DUYUŞUMU, ÇARESİZ KALIP SORGULAYIŞIMI VESVESELER YARATIŞIMI, GÜVENİMİ ZEDELEYİŞİMİ DE AFFET.....
İstediğim verilmeyince yahut ta gecikince, kabul görülmediğimi düşünmek, bazen azmak ve umudu kesmek, gözü karartmak ve sonrada "istediğim neydi?" diye unutmak.....
bütün bunlar için affını dilerim.Kuvvetli isteyip güçsüz beklemek veya isterken de güçsüz ve kuşkulu istemek, beklerken de güçsüz ve kuşkulu beklemek..! BUNUN İÇİNDE AFFET...
İsteklerimide "illa ki hemen ve şimdi olsun" deyişlerimi de affet!
Kapılar mı kapanıyor illa ki şimdi olmayınca..Sonrasında hayat mı bitiyor, niye, illa da şimdi...Bunları ve sormam gerekenleri sormayıp ertelediğim, hep sonraya ertelediklerim ve nice unuttuklarım için affet!!!
Ama ben şimdi hemen şimdi af dilenecek bütün yaptıklarım için özür diliyorum allah'ım!!! AFFET BENİ,AFFETTT......!!!
Kalbimiz yaptıklarımızdan dolayı kuşkulu bize bizim ellerimize kalınca bir şeylere karar vermek zor!!
kalbimiz, sadece allaha bırakınca, dua edince rahat! Korkularım için dua ediyorum beni esir almasınlar diye....
Allahım kuvvet ver bana bahşettiklerinle sana taşıyabileyim.
Küçük hesaplardan kurtar beni, bana kendi gerçeğimi göster.
Bana beni göster. bu bana ne kadar acı verecek olsada.
Boşluğa düşmekten, küçük hesaplar içine, küçük hayatlara düşmekten yoruldum..Ve kendimi bunlarla oyalayıp kandırmaktan da.....
koru allahım..!Bunca feryadım yangınım bunun için.
Kıstırılmış hayatlara sıkışmış bir ben değil, özgür, özgün, dingin bir ben.
Yanlızca kendine dalmış, kendinde kalmış, mecbur bırakılmış bir ben değil..
Allahım varlığımın anlamını kavrat.Niye bu dünyadayım ve niye burada,burasında.Ne yapmam gerek, neyi bilmem?Ne düşünmem neyi istemem gerek..Bana öğret..!
Gözlerimi seni anlamam gerektiği gibi anlamadan kapamaktan korkuyorum. Ve bu düşüncemi başka şeylerin kapamasından da..
Gözlerimi, aklımı, kalbimi, hayatımı, bütün pencerelerimi ve bütün ufkumu, dünyamı başka şeylerin kapamasından korkuyorum.
Birşeylere karar veremeyişimin zorluğu bundan belki de.
Kurdugum düşün dışında bir hayat seçemeyişimin nedeni işte....
Allah'ım ; kalbimi,aklımı benliğimi tümüyle sende tut.
Başka hayatlarda kaybolma korkum var, ve üstelik güçlü de değilim.
Kendimi ben yakıyorum, hem de olmadık yükler üstlenmek isteyişimle...
Sana bırakıyorum, her şeyi ben düzenliyor ve onları öylece istiyorum.
Ne göstereceksin bekliyorum..........
Özür diliyorum alah'ım! Affet. İnsanlığımın düşmesine sebep olduğum için..
İmanımın ilerleyişine, müminliğe dogru yürüyüşüme engel oluşumuda AFFET..... YANLIŞ DUA EDİŞLERİMİ, EKSİK İSTEYİŞLERİMİ, HADDİ AŞMALARIMI AFFET.....
ŞÜPE DUYUŞUMU, ÇARESİZ KALIP SORGULAYIŞIMI VESVESELER YARATIŞIMI, GÜVENİMİ ZEDELEYİŞİMİ DE AFFET.....
İstediğim verilmeyince yahut ta gecikince, kabul görülmediğimi düşünmek, bazen azmak ve umudu kesmek, gözü karartmak ve sonrada "istediğim neydi?" diye unutmak.....
bütün bunlar için affını dilerim.Kuvvetli isteyip güçsüz beklemek veya isterken de güçsüz ve kuşkulu istemek, beklerken de güçsüz ve kuşkulu beklemek..! BUNUN İÇİNDE AFFET...
İsteklerimide "illa ki hemen ve şimdi olsun" deyişlerimi de affet!
Kapılar mı kapanıyor illa ki şimdi olmayınca..Sonrasında hayat mı bitiyor, niye, illa da şimdi...Bunları ve sormam gerekenleri sormayıp ertelediğim, hep sonraya ertelediklerim ve nice unuttuklarım için affet!!!
Ama ben şimdi hemen şimdi af dilenecek bütün yaptıklarım için özür diliyorum allah'ım!!! AFFET BENİ,AFFETTT......!!!