Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Canlar, açıldığından beri gitmeyi çok istediğim, yakın zamana kadar fırsat bulamadığım; Panorama 1453-istanbulun Fethi Müzesini henüz görememiş olanlar veya başka başka şehirde olup görebilme imkanına kavuşamıyacak olanlar için resimleyeyim,istifadeye sunayım istedim...

Birebir örneğini bundan 5-6 yıl kadar önce Avusturya- İnnsbruck'ta (Avusturyanın kurtuluş panoraması olarak) görmüş hayran kalmış, neden bizim de Kurtuluş Savaşı, Çanakkale, İstanbulun fethi gibi birkaçtane olmasın diyerek o tarihte paramız olduğunda,sponsor bulduğumuzda yapmak üzere projelendirip bir kenara bırakmıştık... Şimdi bizimde düşünüşümüz olan fikrin yapılmışını ,uygulanmış halini görmek doğrusu beni çok heyecanlandırdı... paylaşmak istedim efendim.. buyrun panorama 1443-Fetih Müzesi :bye:

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
ALLAH razı olsun ..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
pardon ama bişey sorabilir miyim... neden konuya kolay bakılabilsin görünüm açısından daha uygun olması gibi pek çok amaçla mesaj sayısı artsın endişesi taşımayan 3 mesajda yüklenen resimler flood mesaj muamelesi görmüşte birleştirilmiş ?

bölüm başlığı resim zaten ...
ve bölüm başlığı resim olan yerde bir konu açılsa misal gül resimleri kedi resimleri buraya birbirinden farklı 50 resim 100 resim eklense yine birleştirecekmisiniz..

darılmayın ama böyle tuhaf bir uygulama olurmu?

kendiside daha önce yöneticilik adminlik yapmış biri olarak fikrime göre böyle uygulamalar yaparsanız şayet göz zevkine uymadığından user açısından konuya giriş
konu sahibi açısından da yeni konu açma isteğini yok eder o olur.

merak ettim şimdi resim bölümündeki arka arkaya olan tüm farklı resimlere flood muamelesi yapılacak mı yoksa sadece bu konuya özel bir muamelemiydi bu...

Not= kimse alınmasın ama yapılan mantıksızsa, kurallara uymayan bişey olmadığı halde müdahale edilmişse itiraz elbette gelir ki gördüğüm ve anladığım kadarıyla başka konularda başka itirazlarda var..

samimi uyarı düzen tamm ama userleri isteksizliğe itmeden olsun lütfen çünki bir forum userleri ile üstelikte faal userleriyle vardır ancak.

Baki dua baki selamlarımla dedim efenim üzerinede sevgimle el salladım gitti....

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
Resimlerin birlestirilmesi konunun görüntülenmesini zorlastırmıs 5 dakika resimler yüklensin diye bekledim.. Arora haklı... Konuyu düzenleyen Livechillâh abi :) bence de msj halinde olması resimlerin görüntülenmesini kolaylastıracaktır..

artı Arora nın flood yapmak gibi bir düsüncesinin oldugunuda sanmıyorum :p

Neyse konuya dönelim..:)

Fırsatı olan herkesin görmesini isterim Panorama 1453 müzesini

Bizde bir istanbul gezisi sırasında fırsat bulup gezebildik.. İnsan duygulanmadan edemiyor... Gidin bana hak vereceksiniz...

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
ALLAH (C.C) Razı olsun . Bizlerede gidip görmek nasib olur inşaALLAH. Çok güzel hazırlanmış. Emeği geçen herkesden ALLAH (C.C.) Razı olsun

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
bende sizlere teşekkür ederim sayfanın mesaj birleştirmesi sebebiyle ağır gelmesine rağmen sabırla bekleyip bakmışsınız...Allah cümlemizden razı olsun Fatih'in şeffati celp olsun inş..

Mystery aklın yolu bir , desteğin için özellikle teşekkür ederim..sağolasın.:bye:

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Çok merak ettiğim, görmeyi çoo..oook istediğim müzelerden bir tanesi. Ellerine, kollarına, emeğine sağlık kardeşim...
Allah razı olsun :)

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Emeğinize sağlık ArorA

Üst Alt