Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan hayrunisa
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
PASHa kardesimin almanca ögretmeni oldugunu biliyormuydunuz?? bakın almanca sınavı yaptıgı anda çekilmiş fotografı :)

pasha2yl.jpg

not: sizlere ben degilim diyecek inanmayın. hatta buresmin fotomontaj oldugunu bile söyleyecek. ama inanmayın. zaten resime baktıgınızda fotomontaj olmadıgını hemen anlayacaksınız. :)

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
:D :D VAYBEA PASHA ÖGRETMENMİŞTE BİZİM HABERİMİZ YOK YAW

H

hayrunisa

Guest
sormayın çok ugrastım bu resmi çekebilmek için. çok çaba sarfettim. çaktırmadan agactan çektim onu. :) aman belli etmeyin. ögrenciler gördü ama belli etmedler. :)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı hayrunisa
PASHa kardesimin almanca ögretmeni oldugunu biliyormuydunuz?? bakın almanca sınavı yaptıgı anda çekilmiş fotografı :)

pasha2yl.jpg

not: sizlere ben degilim diyecek inanmayın. hatta buresmin fotomontaj oldugunu bile söyleyecek. ama inanmayın. zaten resime baktıgınızda fotomontaj olmadıgını hemen anlayacaksınız. :)

Bu savas Demektir Bunun Misillemesi Cok Kötü olucak. ;)

vedud12

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
SELAM VE DUA ILE

HELALSANA PASHA KARDES DEMEKI ALMANCA ÖGRETMENISIN NE MUTLU SANA KI ÖGRETMEN OLDUGUN IÇIN

KESKE BENDE BI YABANCI DIL BILSEMI IDIM DERIM HEP KENDIME

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı hayrunisa

pasha2yl.jpg

Bu savas Demektir Bunun Misillemesi Cok Kötü olucak. ;)

OHHHHHHHHHH OLSUN SANA NASILMIS :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Nisa Abla ne haber herkes benden yana..

Neo Tekmi kaldin yİNE: pPpppPp

:D :D

M

maussema

Guest
NE YALNIZI BEE BEN BACIMDAN YANAYIM SANA OHH OLSUN DEDIM :D

H

hayrunisa

Guest
:) ben tek başıma bile yeterim be kardesim. senin yanında olsun hepsi : :)

Üst Alt