Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
size gülmemek elde degil harikasınız... ama yanlız pasha kardeşden bir ricam olacak lütfen şakada olsa ölüm ve öldürme kelimesini kullanma zaten hayatta yeteri kadar kullanılıyorr

cüneyd-i

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
SANAL ALEMDE bu alemin kurallarını,içeriğini ve VASITALARINI (teknolojik-program-döküman-donanım ve hack) çok iyi ve doğru kullanan kardeşlere de İSLAM CAMİA'sının sanal alemdeki temsilcileri ve savunucuları olarak her zaman her an çok büyük ihtiyaç vardır...

Kendisini bu yönden de geliştirebilene NE MUTLU...!

BİLİNMELİDİR Kİ DÜNYADA SAVAŞLAR SOĞUK DEVRİNİ KAPATIP ...PSİKOLOJİK VE TEKNOLOJİK ALANLARA KAYDI...
BU ALANLARDA BAŞARI SAĞLANIRSA SOĞUK VE GERÇEK REEL (YIKICI VE YOK EDİCİ ) FONKSİYONLARA VE DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR...!

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı cüneyd-i
SANAL ALEMDE bu alemin kurallarını,içeriğini ve VASITALARINI çok iyi ve doğru kullanan kardeşlere de İsLAM CAMİA'sının sanal alemdeki temsilcileri ve savunucuları olarak her zaman her an çok büyük ihtiyaç vardır...

Buyur Exx Konuyu sen açtın Bu Manalı yazıya cevabı sen ver..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı cüneyd-i
SANAL ALEMDE bu alemin kurallarını,içeriğini ve VASITALARINI çok iyi ve doğru kullanan kardeşlere de İsLAM CAMİA'sının sanal alemdeki temsilcileri ve savunucuları olarak her zaman her an çok büyük ihtiyaç vardır...

Buyur Exx Konuyu sen açtın Bu Manalı yazıya cevabı sen ver..

haha

ilahi pasham..vallahi yorgunluktan hiç gülecek halde değildim..
cüneyd-i kardeşimizin yazdığı yazıya cevap verilmez aslında..güzel bir açıklama yapmışlar..bizler de elimizdeki imkanlarımızı İslam düşmanlarına karşı kullanabiliriz..ben bir dönem bu işlerle baya uğraştım ve mücadelesini verdim..şu an seninle sadece antreman yapıyorum :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Aman yaw ben bu işten bişi anlamadımm üff kapatın şu konuyu yaa nerde bu sitenin adminesi yaw..Pehh X(

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı PasHa
Aman yaw ben bu işten bişi anlamadımm üff kapatın şu konuyu yaa nerde bu sitenin adminesi yaw..Pehh X(

korkma pasham...sana dedim benimle baş edemezsin diye..konuyu kapatarak benden kurtulamazsın :D

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Şimdi bu kukla pashamı :D

Çok ayıp etmişler yaff :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı PasHa

korkma pasham...sana dedim benimle baş edemezsin diye..konuyu kapatarak benden kurtulamazsın :D

Yaw ne alaka seninle neden baş edmeyim ben Ceneyd kardeş konuyu değiştirmiş konu başka yerlere kaymış yoksa baş edemicemmi senle be Pehh..
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.!! :p

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Pasha'yı hep ağlattık değil mi?birazda güldürelim ne dersiniz..!Ama fazla güldürmeyin..çatlayabilir :D

buradan

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bizim Exx Göbek Atarken Yakalandı pehh.Bide Ögretmen olucak..

ŞURDAN

Üst Alt