Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
cok mukemmel bir program ..

cihazinizi actiginizda besmele okuyor ...harika..
kapatirkende .... ?( ?( kapatirkende bisi oluyodu ama..unuttum ..:):):)

okudugum sayfayi kapamisim ...:):)

ben indiriyorum suanda programi ...

ben yuklemeden memnun kalacagimi bildigim icin sizlerlede paylasmak istedim hemen..:):)

~~~iSTe LiNK BuYRuN~~~

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Mükemmel bisey,
:tongue:

Allah razi olsun abi,,,, :)

H

hayrunisa

Guest
bu bende yüklüydü. :) açılış ve kapanışı çokk güzelde sinir oldugum bi yeri var. windows hata verdiginde o sinirr gülme yokmu beni sinir ediyorr.. X( onunj sesini kısabilirsem siz e ögretcem bi ara :D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
tşkler cihan kardeş..deneyelim..zararı yok...biz besmele çekmiyoruz..bari bize hatırlatır da çekeriz :)

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı hayrunisa
bu bende yüklüydü. :) açılış ve kapanışı çokk güzelde sinir oldugum bi yeri var. windows hata verdiginde o sinirr gülme yokmu beni sinir ediyorr.. X( onunj sesini kısabilirsem siz e ögretcem bi ara :D

:D :D :D :D

bENIM hosuma gitti... :)

H

hayrunisa

Guest
kardes sen daha yeni yükledin sanırım hele biraz daha sabret . sende sinir oacaksın. özelliklede çokk ugrasıpda bir türlü olmadıgında windows hata veriri ya bazı programlada kaydederken felan hataya sinir oldugum yetmiyormus gibi birde o sinir ses olunca hiçç güzel olmuyor. ilk başta bende çok sevmiştim sonra ne yapsamda sunun sesini yok etsem diye düşünmeye başladım :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
tesekurler saolasiniz dostlar....

evet bendede cikti o gulme ..
kucuk bir cocuk gulmesi bence hos ..:):)

kahkaha atmyor yaa ..:):)
sadece ufaktan siritiyor...

Ş

ŞEVVAL

Guest
allah razı olsun kardeş..bende indiriyorum bakalım nasıl olcak...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı hayrunisa
yaw bende de var ama o gülme sesleri çok güzel ne güzel çocuklar gülüyor işte niye kızıyorsun yavrucaklara.... =)

bide kapanırken ne güzel selam veriryor işte...

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
cok sagol cihan kardes indirdim cok güzel bisey henüz o gülmeyi duymadim ama cocuklari cok severim. Hele bide gece aglamalari yokmu cok hoss 8o

Üst Alt