Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Ins. anlata bilirim Cat Pat. :)
Hani START (Bilgisayarin kapandigi Yer) varya iste orda Ayarlar diye birseyler yazmali, yada Bilgisayar yazmali.
Hani tüm Ayarlarin oldugu Yer, Klavye, Mouse, Ekran vs.
Ins. azda olsa anlata bilmisimdir, Hakkini helal et biraz acaip oldu Kelimeler :)
Bilgisayarinda kesin farkli yaziyordur ama MAALESEF bilmiyorum ne yazdigini :(

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Denetim Ayarindan Klave Ayarlarina Bak Ablam...
Denetim Ayari :) buldum sonunda Kelimeyi :)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ins. anlata bilirim Cat Pat. :)
Hani START (Bilgisayarin kapandigi Yer) varya iste orda Ayarlar diye birseyler yazmali, yada Bilgisayar yazmali.
Hani tüm Ayarlarin oldugu Yer, Klavye, Mouse, Ekran vs.
Ins. azda olsa anlata bilmisimdir, Hakkini helal et biraz acaip oldu Kelimeler :)
Bilgisayarinda kesin farkli yaziyordur ama MAALESEF bilmiyorum ne yazdigini :(

Allah razı olsun canım anlatabildin :) bakıcam inş sende hakkını helal et ...

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Hakkim var ise Helal-i Hos olsun güzel Ablam!

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Sonradan oluyor ve resetleyince düzeliyorsa %98 virüs, %2 donanımsal problemdir.

Bilgisayarı güvenli modda açıp bir süre bekle, sorun olmazsa virüs vardır. Virüs varsa da en iyisi format. :)

Dipnot: Servisten 3 ayda gelmez diye birşey yok, en geç 30 iş günü içerisinde gönderme mecburiyetleri var zaten. Markaya bağlı olarak tamir süresi azalabilir. (HP 12 günde göndermişti mesela)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Sonradan oluyor ve resetleyince düzeliyorsa %98 virüs, %2 donanımsal problemdir.

Bilgisayarı güvenli modda açıp bir süre bekle, sorun olmazsa virüs vardır. Virüs varsa da en iyisi format. :)

Dipnot: Servisten 3 ayda gelmez diye birşey yok, en geç 30 iş günü içerisinde gönderme mecburiyetleri var zaten. Markaya bağlı olarak tamir süresi azalabilir. (HP 12 günde göndermişti mesela)

Çok teşekkür ederim kardeş büyük bir ihtimalle vürüs var oğlum oyunlar yüklemiş artı oyun sitelerinie girmiş hep fabrika ayarlarına geri alsam olurmu ?

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeş pc yi tamire götürdüm fakat şimdide kapanma sorunu var servise gitmesi gerekiyormuş artı turuva atı vürüsü çıktı karantinaya attım ama etkisi var sanırım ve tamirden geldiğinde oldu bu :( ....

Üst Alt