Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Allah vergisi bi yetenek.. Gerci Fenerbahçe şampionlar liginde sıfır çekmemek için milyon dolarlar döküp bu çocugu alır(bu arada çocugun futbol hayatı bitmiş demektir o ayrı mesele) sonrada yok fiyata satmak zorunda kalır.. Ve trajik son ertesi gün manşetlerde şampiyonlar ligi sonrası yorumlar yer alır: " Yabancı de il canım bizim Fener "![]()

Bu konuda daha fazla üzerine gelmek istemiyorum İsmail. Zira emir komuta zinciri var. Sen üstümsün Kıdemli Yüzbaşı İsmail. Biz yıldızı daha yeni taktık. Ceza almak istemem bkz: hakdilaram![]()

Orjinal Yazarı YaMusaB
Fatih abicim, keşke sizde yıldız oyuncu getrebilmenin zevkini tatsanız, ve inanın belki uefa kupasını kaldıramadık ama sizden daha fazla bu işten zevk alıyoruz, zaten bu zevki aldıktan sonra da sorun yok herhalde Amacımız zaten muhabbetde il mi![]()
Orjinal Yazarı Can U Can
Orjinal Yazarı YaMusaB
Fatih abicim, keşke sizde yıldız oyuncu getrebilmenin zevkini tatsanız, ve inanın belki uefa kupasını kaldıramadık ama sizden daha fazla bu işten zevk alıyoruz, zaten bu zevki aldıktan sonra da sorun yok herhalde Amacımız zaten muhabbetde il mi![]()
amacımız elbette muhabbet! ancak unutulması gereken bazı noktalar var... Yıldız oyuncu alındı diye bir takımın basarılı olaca ı diye bir şey söz konusu de ildir... Zira kendimi bildim bileli türkiye de en pahallı oyuncuları fener alır .ancak ne ligde ne de avrupa kupalarında ciddi bir iş yaptıkları yok.. çünkü para ile yıldız oyuncu ile başarı saglanamaz... ŞAMPİYONLAR ligine bir çok sıfırlı oyuncu ile gidip te 1 tek 0 ile dönen TEK takım FENERBAHÇE DİR..
Uefa kupasının hazmini gerçekleştiremeyen fenerbahçeliler daha çok para daha çok yıldız ile avrupa kupalarına gözlerini dikmiştir ancak ne yazıkki sadece kupayı televizyonda görebilmişlerdir...HALBUKİ GALATASARAY MÜZESİNE GELİP UEFA KUPASINA BAKABİLİRLER..
SELAM VE MUHABBETLE..
Bu konuda daha fazla üzerine gelmek istemiyorum İsmail. Zira emir komuta zinciri var. Sen üstümsün Kıdemli Yüzbaşı İsmail. Biz yıldızı daha yeni taktık. Ceza almak istemem bkz: hakdilaram![]()