Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah cc siz güzel kardeşimizi...rızasını kazanan kuılarından eylesin..

Amin....

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Salih bir ömür geçirmen dilegiyle perwerder kardeşim. Mübarek olsun..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
hayırlı, ugurlu, saglıklı, sihhatli, nice yaşlara eresin kardeşim

Rabbim daim yar ve yardımcın olsun ...

senasevde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ya geç kalmışız herhalde ama bir dilim pastayla bir bardak cola turka mı alsam bi köşede sessiz desasiz kutlasam olur mu?.. hani pasta iştahımı açtı da..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Böylesi birgünde biz aciz kardeşinizi unutmayıp tüm iyi dilek ve temennileriniz için Rabbim katından sizlerede kat kat ecirler versin...

Bizim için ne düşünüyorsanız Allah(cc) ta sizlere kat ve kat mükafaat nasip etsin inşaallah..

Ve şunu birkez daha hatırladım mümin müminin kardeşidir ona bakınca kendini görür....ve ben sizlere baktıkça kendimi görüyorum....

Böylesi bir sitede böylesi bir kardeşlik ortamında bulundugum için Rabbime sonsuz hamd ve şükürler olsun ...Efendimiz(sav) buyurmuşlar ki

''kişi sevdigiyle beraberdir...'' bu dünyada görüşme imkanımız olmasa bile inşaallah ahir hayatta tüm sevdiklerimizle siz isimlerini tek tek yazamadıgım tüm kardeşlerimizle birarada oluruz ...inşaallah ..amin..

Rabbim cümlemizin hakkında en hayırlı olanı bizlere nasip etsin....

Allah(cc)'ın sonsuz rahmet ve magfireti , Efendimiz(sav)'in şefaati üzerinize olsun...

selam ve dua ile kalın......

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
ya kusura bakmayın benimkide biraz geç oldu ama
Allah hayırlı ömür nasip etsin inş kardeş

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı *perwerder*
Böylesi birgünde biz aciz kardeşinizi unutmayıp tüm iyi dilek ve temennileriniz için Rabbim katından sizlerede kat kat ecirler versin...

Bizim için ne düşünüyorsanız Allah(cc) ta sizlere kat ve kat mükafaat nasip etsin inşaallah..

Ve şunu birkez daha hatırladım mümin müminin kardeşidir ona bakınca kendini görür....ve ben sizlere baktıkça kendimi görüyorum....

Böylesi bir sitede böylesi bir kardeşlik ortamında bulundugum için Rabbime sonsuz hamd ve şükürler olsun ...Efendimiz(sav) buyurmuşlar ki

''kişi sevdigiyle beraberdir...'' bu dünyada görüşme imkanımız olmasa bile inşaallah ahir hayatta tüm sevdiklerimizle siz isimlerini tek tek yazamadıgım tüm kardeşlerimizle birarada oluruz ...inşaallah ..amin..

Rabbim cümlemizin hakkında en hayırlı olanı bizlere nasip etsin....

Allah(cc)'ın sonsuz rahmet ve magfireti , Efendimiz(sav)'in şefaati üzerinize olsun...

selam ve dua ile kalın......

ecmaninnnn..

Mü'min Mü'minin kardeşidir... :p

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı senasevde
ya geç kalmışız herhalde ama bir dilim pastayla bir bardak cola turka mı alsam bi köşede sessiz desasiz kutlasam olur mu?.. hani pasta iştahımı açtı da..
sena allah canını almasın do um günü diyince aklına ilk gelen pasta sanırım :)ama pasta olmadan da kutlayabilirsin:)

Üst Alt