Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
Eger peygamber efendimiz ziyaretinize gelse yalinzca bir kac günlügüne aniden calsa kapinizi,merak ediyorum neler yapacaginizi?

Biliyorum ama,böylesine serefli bir konuga acacaginiz en güzel odaniz,ona sunacaginiz yemeklerin en iyisi olacagini, ve inandirmaya calisacaginizi, onu evinizde görüyor olmaktan mutluluk duyacaginizi;gercekten ona hizmet etmekten alacaginiz hazzi.
Fakat söyleyin bana
Efendimizi evinize dogru gelirken gördügünüzde onu kapida mi kasiliyacaksiniz?yoksa onu iceri almadan önce,aceleyle,bazi dergileri,gazeteleri carcabuk saklayip yerine kuranimi koyacaksiniz?peki hala amarikan filimlerini seyredecek misiniz televizyonda?yoksa aceleyle kapatmaya mi kosacaksiniz aceleyle,o size kismadan önce?
kimbilir?
belki de agzindan hic cikmamis olmasini mi dillerdiniz,hatirlayamadiginiz en son cirkin kelimeyi....Peki ya dunyalik muziginizi,kasetlerinizi de saklayacak misiniz? ve bunun yerine ortaliga,kitapliginizin raflarinda tozlanmis,hadis kitaplari mi cikaracaksiniz?Hemen iceriye girmesine izin verecek misiniz?yoksa telasla ne yapayim diyerek,saga sola mi kosturacaksiniz?
Merak ediyorum eger peygamber efendimiz,bir kac günlügüne sizinle birlikte yasasa,yapmaya devam edecekmisiniz,her zaman yaptiginiz seyleri? Ailenizdeki sohbetler eski halini koruyacak mi,her yemekten sonra sofra duasi etmeyi,yine zormu bulacaksiniz?Hic yüzünüzü asmadan,oflayip puflamadan,her vakit namazinizi kilacak misiniz?Ya sabah namazi icin sicacik yataginizdan,erkenden firlayacak misiniz?Peki ya yine mirildanacak misiniz?her zaman söylediginiz sarkilari? ve okuyacakmisiniz,her zaman okudugunuz kitaplari?Peki bilmesine izin verecekmisiniz,aklinizin ve ruhunuzun beslendigi seyleri?yoksa bilmemesini mi isterdiniz?
Söyle diyelim ya da;Gideceginiz her yere götürebilcek misiniz peygamberi de?Yoksa bir kac günlügüne degisecekmi planlariniz?Tanistirmaktan onur duyacak misiniz en yakin arkadasinizi onunla?Yoksa hic karsilasmamalini mi umardiniz,Peygamberin ziyareti bitene dek birbirleriyle?
Simdi söyleyin acik yüreklilikle,onun kalmasini istermisiniz sizinle?sonzusa dek,hep birlikte.......Yoksa rahat bir nefes mi alacaksiniz,ziyaret bitip gittiginde?
Gercekten bilmek ilgi cekici olabilir degil mi?
Bilmek ve düsünmek
Eger peygamber efendimiz ziyaretinize gelse,yapacagimiz seyleri.....
Eger peygamber efendimiz ziyaretinize gelse,yalnisca bir kac günlügüne aniden calsa kapinizi,
Merak ediyorum neler yapacaginizi?

alıntı

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim yüreğine sağlık...
onun karşısına çıkmaya yüzüm varmıki bence yok.....

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
çok güzeldi..ALLAh razı olsun.......inş..ona layık olup,cennete bize misafir olur..

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
........ :O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt