Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
İslam Peygamberi Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürleri yayınlayan Danimarka'daki gazetenin internet sitesine "Suudlu" gençler tarafından sanal operasyon düzenlendi!

hacklendi-1.jpg

Peygamberimize Hakaret Eden Site Hacklandı!

İslam Peygamberi Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürleri yayınlayan gazetenin internet sitesi Suudlu gençler tarafından kapatıldı. Siteye Arapça olarak "Üstünlük ancak Allah'a aittir" yazan hackerlar, siteye bir de Suudi Arabistan bayrağı yerleştirdiler.

İslam Peygamberi Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürleri yayınlayan gazetenin internet sitesi Suudlu gençler tarafından kapatıldı. Siteye Arapça olarak "Üstünlük ancak Allah'a aittir" yazan hackerlar, siteye bir de Suudi Arabistan bayrağı yerleştirdiler.

Suudlu hackerlar tarafından sitesi kapatılan gazete, Peygamber Efendimiz'e hakaret içeren karikatürler yayımlamış ve Müslümanlardan gelen tüm tepkilere rağmen özür dilemeyi kabul etmemiş ve bunun düşünce özgürlüğü olduğunu ileri sürmüştü.

Gazetenin sitesine saldırı, Suudi Arabistanlı alimlerin başta Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi olmak üzere dün Cuma hutbelerinde Müslümanları Peygamberlerini gekerli her şekilde savunmaya çağırmalarının ardından geldi.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
çok sevindim ya inş.. bu onlara ders olur.....

rabbim islah etsin hepsini inş.....

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
libya.jpg

Libya, Danimarka gazetesinde Hz. Muhammed'in karikatürlerinin yayınlanmasını protesto etmek amacıyla Kopenhag'daki diplomatik temsilciliğini kapatma kararı aldı.
Libya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hz. Muhammed'e yapılan saygısızlık ve Danimarkalı yetkililerin bu konuda sessiz kalması üzerine böyle bir karar alındığı belirtildi.

Açıklamada, ''Danimarka'ya karşı Libya'nın ekonomik misilleme önlemleri alacağı'' da kaydedildi.

Danimarka'da geçen Eylül ayının sonunda bir gazetenin yayınladığı karikatürler, bu ayın 10'unda da Norveç'te bir gazete tarafından ''ifade özgürlüğü'' adına yayınlanmıştı. Karikatürlerin yayınlanması, Müslüman dünyasında infial uyandırmıştı.

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Bu tur calismalari daim olmasi temennisiyle....

Yapanlarin Elleri dert gormesin,

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ALLAH cc razi olsunellerine sağlık kardeşelrimizin

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Dunya insanlari gitgide cirkinlesmeye basliyor...

bizlerde altinda kalmiyoruz cok sukur yapanlarin tekrardan ellerine saglik...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
hay Allah razı olsun yapanlardan :)

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
[tt]EVET HABERLERDEN TAKİP ETTİM.NE KADAR AYIP YA.ARTIK ONLARIN ÖZÜRLERİ BİLE GEÇMEZ YA NEYSE.İNSANLIKLARINDAN UTANSINLAR.İNAN SİNİR OLDUM.HATALARINI BİLE KABUL ETMİYORLAR.ALLAH CEZALARINI VERECEKTİR.
KİMSE AMA KİMSE PEYGAMBER (S.A.V)EFENDİMİZE HAKARET MAABINDA BİRŞEY SÖYLEYEMEZ.
[/tt]

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Rabbim binlerce kez razi olsun....
Ohh be su haberi duydum biraz moralim yerine geldi...
Istedikleri kadar özür dilesinler...Isterlerse Dünya'yi avucumuza versinler asla asla affedilcek bi durum degil....
Dün gece sinirim den oturdum agladim, bizi aglattilar hüzüne bogdular en büyük aci ile... Rabbim de onlari en büyük acilarla bogsun....

Üst Alt