Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından, zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.

Amin

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Allahım! Cenneti ve Cennete götürecek söz ve işleri senden ister, Cehennemden ve Cehenneme sürükleyecek söz ve hareketlerden sana sığınırım.

Allahım! Hâlde ve gelecekte bildiğim ve bilmediğim bütün iyilikleri senden ister, bildiğim ve bilmediğim hâlde ve gelecekte bütün kötülüklerden sana sığınırım.

Allahım! Kulun ve Resûlün Muhammed sallâllahü aleyhi ve sellemin senden istediği hayır ve iyilikleri senden ister ve sana sığınıp ilticâ ettiği her şeyden ben de sana sığınırım.

Amin

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Allahım! Ben, senin pak, güzel, mübarek ve yüce nezdinde en sevimli olan, onunla dua edildiği taktirde hemen icabet ettiğin, onunla senden istenince hemen verdiğin, onunla rahmetin talep edilince rahmetini esirgemediğin, onunla kurtuluş talep edilince kurtuluş verdiğin isminle senden istiyorum."

Amin

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Ey hayy u kayyûm olan Allahım! Bütün işlerimi düzeltmeni, bir an bile beni kendi başıma bırakmamanı, rahmetine sığınarak senden isterim.

Amin

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
"Allahümme innî es'eluke'l mu'âfâte fid dünya ve'l âhireti (Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum."

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
"Bismillahi la havle vela kuvvete illa billah, ettüklânî alallah. (Allahın ismiyle. Dünya ve ukbâ işlerine güç kuvvet Allah'tandır. Dayanağım Allah'dır."

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından, zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmıyan ibâdetten ve kabul edilmiyen duâdan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım!

Amin..

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Allahım! Cenneti ve Cennete götürecek söz ve işleri senden ister, Cehennemden ve Cehenneme sürükleyecek söz ve hareketlerden sana sığınırım.

Üst Alt