Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
uydurmaxs0.jpg

Peygamberimizin kabri ve sandukası diye, aslı olmayan fotoğraflar dağıtılıyor. Bu fotoğraflar internet ortamında da hızla yayılıyor. İşte bana ulaşan resim. Resimdeki lütfen tüm bildiklerinize gönderin ibaresi dikkat çekici.

Peygamber efendimizin kabri, muhafaza için kapatılmıştır, fotoğrafının çekilmesi, mümkün değildir.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!
Ancak dıştan, ziyaret edilen yerden fotoğrafı çekilebilmektedir. Resulullahın kabri, sandukası veya türbesinin içi diye gösterilen resimlerin hepsi uydurmadır.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!

Hazret-i Mevlananın, Konyadaki kabrinin eski bir fotoğrafı, Peygamber efendimizin kabrinin resmi diye, art niyetli veya cahil kimseler tarafından dağıtılmaktadır.

------------------------------------------

Ahir zamanda müslüman kardeslerimizin cok dikkatli olması lazım.bizim hayır ve dogru gördügümüz cok şey yanlış ve fitne.Elhamdülillah büyüklerimiz herseyi göruyor bize dogruyu gösteriyor..tek yapmamız gereken TAM,KOŞULSUZ,ŞARTSIZ teslimiyet.Mevlam nasip etsin cümlemize

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Allah cc razi olsun zamaninda bizede boyle bi mail gelmisti Peygamberimizin (sas) kabridir diye ama biavnillah kisa bi arastirmadan sonra gerçekten Mevlana hz kabri serifi oldugunu anladik her gördügümüze kanmayalim insallah buraya eklediginiz iyi olmus bilmeyenler ögrenir insallah bâki dua ile

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Böyle bir mail bana da gelmişti..ama inanmamıştım..maili gönden kişiye ve resmi aldığı islami forumada bunun yanlışlığı konusunda uyarmıştım..
Bilmeyenler için güzel bir hatırlatma..
Allah razı oılsun

dost21

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allah c.c. razı olsun bende bunu görmüştüm uyardığın için saol

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
tesekurler bu bilgilendirmen icin .
ben daha once duymustum bilmiyenlere guzel bir aciklama olsun bu ...

bu devirde malesef cabuk inaniyoruz cabuk kandiriliyoruz..

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
bende görmüştüm bu resmi..inanmamıştım..ama inanan çok kişi var bu resmi böyle tanıtanları Allah ıslah etsin..

06yrs06

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Allah diyen herkese inanıyoruz ...

Üst Alt