Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ebû Hüreyre radıyallahü anh şöyle anlatıyor:

Peygamber aleyhisselâm kabristana gelip buyurdu:

Selâm sizlere ey müminler toplulugunun diyarı! Ve biz de,,Allah dilerse muhakkak size ulaşacagız. Kardeşlerimizi görmeyi arzu ediyorum.

Ey Allah'ın Resulü, biz senin kardeşlerin degil miyiz? dediler. Peygamber aleyhisselâm:

Siz arkadaşlarımsınız. Kardeşlerimiz ise, henüz gelmemiş olanlardır.

Bunun üzerine:

Ey Allah'ın Resulü, ümmetinden henüz gelmemiş olan kimseyi nasıl bilir ve tanırsın? diye sordular. Peygamber aleyhisselâm:

Bilmiyor musun ki, siyah atlar arasında yüzleri ve ayakları beyaz olan bir atın sahibi kendi atını bilmez, tanımaz mı? buyurdu.

Evet, Allah'ın Resulü tanır, dediler. Peygamber aleyhisselâm:

Çünkü onlar abdest sebebiyle yüzleri, el ve ayakları bembeyaz, parlak olarak gelirler. Ve ben de onları Havzın kenarında beklerim. Dikkat! Bazı kimseler benim Havzıma yaklaştırılmayacaktır. Haydi geliniz! diye çagıracagım. >

Onlar senden sonra degiştirdiler, denilecektir.

Ben de:

Yazık onlara! diyecegim.

(Müslim, Neseî)

H

hayrunisa

Guest
abdest sebebiyle yüzleri, el ve ayakları bembeyaz, parlak olarak gelirler. Ve ben de onları Havzın kenarında beklerim. Dikkat! Bazı kimseler benim Havzıma yaklaştırılmayacaktır. Haydi geliniz! diye çagıracagım. >

Ben de:

Yazık onlara! diyecegim.
;( ;(

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı hayrunisa
abdest sebebiyle yüzleri, el ve ayakları bembeyaz, parlak olarak gelirler. Ve ben de onları Havzın kenarında beklerim. Dikkat! Bazı kimseler benim Havzıma yaklaştırılmayacaktır. Haydi geliniz! diye çagıracagım. >

Ben de:

Yazık onlara! diyecegim.
;( ;(

:] :] :]YÜCE RABBİM bu zümreden eylemesin İNŞALLAH ;( ;( ;( ;( ;(

Üst Alt