Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bi_iznillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Takım
Trabzonspor
Konumuzla ilgili bir çalışmamızı yüklüyoruz efendim...

ni5url6g.png

Bu Çalışmamızda Size Transparent Üzerinde Resim Kesmeyi Göstermeye çalışaçağız..

İlk Önce 600*450 Boyutunda Bir Layer Açalım (Herzaman İçin Bu Boyutu Kullanabilirsiniz Üzerinde Yazı Yazma Ve Resim Çalışması Açısından İdeal Bir Boyuttur)

Layer'ımızı Açtıktan Sonra Üzerinde Çalışacağımız Resimimizi Açalım (Çalışma Resimizde Layer İle Aynı Boyutta Olursa Daha İyi Olur)

sonra Kesmek İstediğiniz Bölümü Sol Köşedeki Rectangular Marquee Toll'u Seçelim...

Ve Resimdeki İstediğimiz Bölgeyi İşaretleyelim..Kemse İşlemini Yapmadan Önce Yukarıdaki Feather İle Resim Kenarlarına Şekil Verebiliriz Yani Feather 0 Yaptığınızda Resim Kenarları Yumuşak Görünmeyecek Direk Resimi Kestiğiniz Gibi Görünücek..(ben 10 olarak ayarladım)

Sonra Kestiğimiz Bölgeyi Layer'ımza Aktaralım ...(Move Tool'u Seçip Layera Aktarıyoruz..)

Şimdi Resiminiz İstediğiniz Yerde Durabilir..(Sağa,Solo,Yana Çevirmek İstiyorsanız Rectangular Marquee Toll'u Seçip Resimin Biraz Dışından İşaretleyiniz ve İşaretledikten Sonra Mausede Sağa Tıklayın Ve Free Transform'u Seçiniz)

Resimi İstediğiniz Gibi Yaptıktan Sonra Rectangular Marquee Toll'a Tıklayın Ve Apply Diyin..Resimin Boşta Kalan Kısımlarınada Dilediğiniz Şiir'den Kısa Bir Bölümünü Yazabilirsiniz..
Yada Eklemek İstediğiniz Başka Bir Resim varsa Aynı İşlemi Yaparak Ekliyebilirsiniz..

kolay gelsin efendim...

selam ve dua ile...​

Yoriyos

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun

Bi_iznillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Takım
Trabzonspor
amin ecmain olsun inşaALLAH...

selam ve dua ile....

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Basit ama güzel bir çalışma. Emeğinize sağlık teşekkürler.

Bi_iznillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Takım
Trabzonspor
Basit ama güzel bir çalışma. Emeğinize sağlık teşekkürler.

rica ederim...
dersleri anlatmaya çalışırken özellikle yapılabilir örneklerle açıklamaya çalışıyorum...
amacım hizmet edebilmektir..

örneklemelerinizi görmek isteriz...

selam ve dua ile...

Üst Alt