Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
pkaka lı teröristlerinin saklandıkları mağaranın duvarında böyle yazıyormuş !!! ...

Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.

Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur ....

Neden hep aynı oyun oynanıyor milletimiz kışkırtılıyor sokağa dökülüyor birbirine kırdırılıyor ve amerikan köpekleri tarafından eğitilen pkaka itlerinin üzerine neden hep acemi askerlerimiz gönderliyor ??? ....

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Allah ıslah etsin..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ALLAH ii etsin bir şeyler dönüyor ama hadi bakalım hayırlısı...

muhammed_ata

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Gölge kardeşin bu yazısını iyi okuyon ve düşünün..
Neden hep aynı oyun oynanıyor milletimiz kışkırtılıyor sokağa dökülüyor birbirine kırdırılıyor ve amerikan köpekleri tarafından eğitilen pkaka itlerinin üzerine neden hep acemi askerlerimiz gönderliyor ??? ....

evet kardeşlerim birazda düşünerek hareket etmemiz gerekiyor..

Bu gün pkk nın üzerine eğitimsiz askerlerimiz gönderiliyor ve resmen kurban ediliyor orada..
Bunu hiç tsk akıl edemiyormu bu ne yaman çelişki ben şahsi kanaatimce düşündüğüm şudur bu oyunlar bazı iç ve dış güçlerin türkiye üzerinde oynanan oyunlarıdır..
Bir taraftan da ülkemizde halkımız provakasyona yönlendiriliyor..
Ülkemizde olan istikrarı hazmedemeyen iç veya dış güçlerin oyunlarından başka bişi değildir..
Özellikle baş örtüsü sorun çözülmesi beklenen bu günlerde veya ülkemizin içinde sorunları kalktığı bu dönemde bu yapılanların tsk olsun veya başka kişilerinin parmağının bulunduğunu aklımıza getirmektedir..
Bu hükümetin önünü bi türlü kesemeyen bazı kesimler her türlü yola baş vurmaktadır..
Lütfen bu oyunlara karşı uyanık ve soguk kanlı olalım..

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Evet muhammed ata kardeşim seninle yazdıkların konusunda hem fikiriz ...

:aro:

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
tek devlet ...tek bilek...tek yumruk....... tek yürek tek inşallah .......teşekkürelr kardeş emeğinize sağlik

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Rabbim ıslah etsin bütün Katil Pkk lıları...
bu konuda görev devlete düşüyor tabi eğitimsiz askerlerin ne işi var dağlarda...

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
ALLAH RAZI OLSUN RABBİME HAVALE EDİYORUM ONLARI
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL PROVAKASYONLAR DÖNÜYOR
UYANIK VE SOĞUKKANLI OLMAK LAZIM

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ben Allah belalarını versin diyorum kusura bakmayın.

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Çok haklısın kardeşim...Bu herzaman dile getiriliyor ama nedense bir türlü bişeyler yapılmıyor....Elimizde çok güzel imkanlar varken askerlerimize eğitimin en iyisini verip O zalimlerle savaşmak yerine 3 ay eğitim verip dağlara göndermekte nasıl bir mantık yatar bilemiyorum...Herkes bunun farkında ama hala maalesef devam ediliyor...yazık çok yazık........
Rabbim razı olsun..

Üst Alt