- Aldığı Beğeniler
- 3
herkesin merakini cekecek bir konu: ve uzerinde cok durulan bir test
Internet üzeri "HIPNOZ" olmak mümkün degil diyenlere, yada hic "HIPNOZ"a inanmayan arkadaslara
isterseniz gelin deneyin, hic zararli olmadigini göreceksiniz ve neden bunu önceden yapmadim diyeceksiniz!!!
ama bunun tamamen psikolojik oldugunuda unutmayiniz.. bakalim kacimiz bu psikoloji testten basarili cikabilecegiz..
BU ARADA BU TESTI BILEN ARKADASLARDAN RICAM LUTFEN NE OLDUGUNU BURAYA YAZMAMASI... DIGER ARKADASLARADA BIR FIRSAT TANINMALI ..simdiden hakkinizi helal ediniz
DIKKAT OKUYUN * * * DIKKAT OKUYUN
Yapilis sekli, iyi okuyun ve uygulayin:
("Hipnoz" Almanca, almanca bilmeyenler icin aciklamasi altta !)
1. PC nin önünde rahatca oturun ve odayi karartin
2. Hersey tamamsa "Hypnotische-Phase einleiten" ne tiklayin
3. Elinizi farenin üstünden birakin ve ekrandaki sesi dinleyerek "Nokta"yi izleyin!
arkadaslar sonucu cok merak ediyorum... 
Internet üzeri "HIPNOZ" olmak mümkün degil diyenlere, yada hic "HIPNOZ"a inanmayan arkadaslara
isterseniz gelin deneyin, hic zararli olmadigini göreceksiniz ve neden bunu önceden yapmadim diyeceksiniz!!!
ama bunun tamamen psikolojik oldugunuda unutmayiniz.. bakalim kacimiz bu psikoloji testten basarili cikabilecegiz..
BU ARADA BU TESTI BILEN ARKADASLARDAN RICAM LUTFEN NE OLDUGUNU BURAYA YAZMAMASI... DIGER ARKADASLARADA BIR FIRSAT TANINMALI ..simdiden hakkinizi helal ediniz
DIKKAT OKUYUN * * * DIKKAT OKUYUN
Yapilis sekli, iyi okuyun ve uygulayin:
("Hipnoz" Almanca, almanca bilmeyenler icin aciklamasi altta !)
1. PC nin önünde rahatca oturun ve odayi karartin
2. Hersey tamamsa "Hypnotische-Phase einleiten" ne tiklayin
3. Elinizi farenin üstünden birakin ve ekrandaki sesi dinleyerek "Nokta"yi izleyin!
Revealed content
------> TIKLEYINIZ