Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Öykünün kahramani bir genc Kizdir. Bu genc Kiz, annesinin cenaze Töreninde daha önce kim oldugunu hic bilmedigi ve hayatinda ilk kez rastladigi bir genc adamla karsilasir.

Bu genc adam, kizin rüyalarinin Prensidir bu yüzden bizimki Adami görür görmez asik olur.

Aradan bir kac gün gecer.

ve genc kiz kizkardesini öldürür.

Polis neden öldürdügünü sordugunda, genc kiz Polislere ne cevap vermistir ???? daha dogrusu sizlerden bilmek istedigim,

Kizin, kardesini öldürme sebebi nedir veya ne olabilir????

LÜTFEN diger gizli msj´i goremeyen arkadaslarimiz icin cvp ladiktan ve cevapi okuduktan sonra cevabin ne oldugunu burada yazmayalim...

Revealed content
Cevap: Genc kiz, adamin cenazeye gelecegini ve adami orada görecegini umdugundan dolayi, Kiz-Kardesini`öldürmüstür.

Eger bu Soruyu dogru cevapladiysaniz, Polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin.

Cünkü bu ünlü bir Amerikan Psikoloji Testiymis.

Öldürebilme zihniyetine sahip kisiler bu Soruya hep dogru cevap verirlermis.

Seri katillerin cogu bu Test`e hic düsünmeden dogru cevabi vermisdir. Dogru cevabi bulamadiysaniz, ne mutlu sizlere

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ben de aynı kanıdayım, sevdi i adamı kız kardeşide sevmiştir, ondan onu öldürmüştür,

Ya da adam kız kardeşini sevmiştir oda onu ortadan kaldırmıştır. :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı SPELLmakerGIRL
Öykünün kahramani bir genc Kizdir. Bu genc Kiz, annesinin cenaze Töreninde daha önce kim oldugunu hic bilmedigi ve hayatinda ilk kez rastladigi bir genc adamla karsilasir.

Bu genc adam, kizin rüyalarinin Prensidir bu yüzden bizimki Adami görür görmez asik olur.

Polis neden öldürdügünü sordugunda, genc kiz Polislere ne cevap vermistir ???? daha dogrusu sizlerden bilmek istedigim,

LÜTFEN diger gizli msj´i goremeyen arkadaslarimiz icin cvp ladiktan ve cevapi okuduktan sonra cevabin ne oldugunu burada yazmayalim...

<Gizli Mesaji sil>
1. kız sevdi ini kızlardan kıskandı ı için herkesi öldürür:)ve dolasıyla kardeşinden başlar:)
2.kız kardeşi onun beyaz atlı prensine aşıktır:(
3.prens malesef ona de il kızkardeşine aşıktır ve kızımız bu olayı hazmedemeyip kardeşini öldürür:(
4.kardeşi ölünce kız hapse girer ..kardeşi mezara ..prens mi?..onu hiç sormayın ..hehe oda bana kalır:)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı SPELLmakerGIRL

<Gizli Mesaji sil>
1. kız sevdi ini kızlardan kıskandı ı için herkesi öldürür:)ve dolasıyla kardeşinden başlar:)
2.kız kardeşi onun beyaz atlı prensine aşıktır:(
3.prens malesef ona de il kızkardeşine aşıktır ve kızımız bu olayı hazmedemeyip kardeşini öldürür:(
4.kardeşi ölünce kız hapse girer ..kardeşi mezara ..prens mi?..onu hiç sormayın ..hehe oda bana kalır:)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah cc iyiligini versin emi Şevval..........

=) =)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı Başak
Allah cc iyiligini versin emi Şevval..........

=) =)
:D :D :Dkız cvp gördün mü:)aslında çok kolaymış ya:)nese ucuz atlattık iyiki bilememişim:)bide farkettiniz mi herkesin cvp birbirine çok yakın biz türkler çok pembe dizi izliyoz :)pardon türk filmimiydi:)

x_usta

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bence kızın kardeşini öldürme sebebinin genç adamla alakası yoktur.
desem yeterli olmaz heralde ama başkada söleyecek bişey bulamıyorum.
bunuda sırf cevabı göre bilmek için yazdım zaten.

x_usta

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Eeee ben bu cevaptan bişey analamadım arkadaşlar.
Bu cevabın açıklamasınıda yaparsanız iyi olur.

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
bence k1z kendi annesinide kendisi öldürmüstür. K1zkardesini öldürme sebebide kardesinin cenazesinde oglan1 tekrar görmek icindir.

Üst Alt