Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı x_usta
Eeee ben bu cevaptan bişey analamadım arkadaşlar.
Bu cevabın açıklamasınıda yaparsanız iyi olur.
bak şimcik bu kız adamı cenazede görüyoya aşık oluyo onu tekrar görmek için birinin ölmesi lazım oda kardeşini öldürür sevdini görmek için :)ama göremes çoktn hapsi boylar:)yeterince açık sanırım:)anlmadıysan ben sana anlatırım biara:)

x_usta

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Biraz geç oldu ama neyseki anladım.Demekki kız kardeşini boşuna öldürmüş yazık.

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
sevdigini görmek için demeki birini öldürmek lazım bizde öylemi yapalım =) =) =)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bu soruya dogru cevabı verenler Katil ruhlu insan olduklarını ortaya koyuyor biliyormuynudunuz bunu.? :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
hakan soruyu do ru cvplamışsın:)katil ruhlu insan seni..aman benden uzak dur:)pasha abi sen soruyu bildin mi:)aslında senin kesin bilmen gerekiyodu düşünmeden ama bilemediysen ben cvp sölerim sana:)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
hakan soruyu do ru cvplamışsın:)katil ruhlu insan seni..aman benden uzak dur:)pasha abi sen soruyu bildin mi:)aslında senin kesin bilmen gerekiyodu düşünmeden ama bilemediysen ben cvp sölerim sana:)

Yok cevabı biliyorum senin kuzen islamiboardda bu konuyu açmıştı bende dogru cevabı vermiştim..
Hatta adım katile çıkmıştı hatırlamıyomusun. :D :D

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
SAKIN GÖRDÜGÜ SİYAH PELERİNLİ ADAM (İBLİS)OLMASIN.KENDİSİNE VESVESE VERMEK İÇİN GELEN.HANİ EGER BENİ SEVİYORSAN KARDEŞİNİ ÖLDÜRMELİSİN FALAN DEMİŞ OLABİLİR.BAKALIM BENİM UGRUMDA EN SEVDİGİNDEN VAZGEÇEBİLİYORMUSUN GİBİ TELKİNLERDE BULUNMUŞ OLABİLİR.

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
evet pasha katıl arkadaşlar bilmeyenlere duyrulur :D şaka şaka bunu bende daha önce portala eklemiştim ama kimse bişi demeden pasha sa olsun katılı açıklamıştı :))

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Maximillian
SAKIN GÖRDÜGÜ SİYAH PELERİNLİ ADAM (İBLİS)OLMASIN.KENDİSİNE VESVESE VERMEK İÇİN GELEN.HANİ EGER BENİ SEVİYORSAN KARDEŞİNİ ÖLDÜRMELİSİN FALAN DEMİŞ OLABİLİR.BAKALIM BENİM UGRUMDA EN SEVDİGİNDEN VAZGEÇEBİLİYORMUSUN GİBİ TELKİNLERDE BULUNMUŞ OLABİLİR.

:D:D Harikasın Nedimcim.. Neden bunu hiçbirimiz düşünmemiştik ki :D Allah iyiligini versin..

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
hiçbirinize katılmıyorum.hepsi yanlış,asıl sebep şudur........şey, ya o işte,aklıma gelmiyor,bak dilimin ucunda ama yazamıyorum. :D :p =)

Üst Alt