Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
=)

demek ki bu mini testle hakan kardesimizden alabildigimiz kadar kacmamiz gerektigini ogrenmis olduk :D :D :D

cidden cok dusundurucu bi test... bunu aslinda cocuklarda test edilmesi gerekir diye dusunuyorum :rolleyes:

ama cvp´lar cidden cok enteresandi..

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Zeynep canım ben senin cvb merak ediyordum acaba sen katılı kim düşündün sende söylesende ona göre senle arkadaşlık yapsak :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı SPELLmakerGIRL
:D :D :D :D :D

ben soylemezsem olmaz mi ki ;)

çıx olmaz söyliceksin :D itiraf et hadı cinlerinle birlikde nasıl insanları öldürdü ünü :D

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Orjinal Yazarı eslem

çıx olmaz söyliceksin :D itiraf et hadı cinlerinle birlikde nasıl insanları öldürdü ünü :D

:D :D :D

kuru iftira... kiz iftira atmasana... benim ne isim olur cin lerle minlerle... hem katil matil korku morku... ceset falan

ben korkarim... yapma gozunu seveyim :D :D :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı eslem

:D :D :D

kuru iftira... kiz iftira atmasana... benim ne isim olur cin lerle minlerle... hem katil matil korku morku... ceset falan

ben korkarim... yapma gozunu seveyim :D :D :D

tabi tabi nede kuru iftiraya töbe yalan inanmayın hatta size spellmakergırl bitane cinini gösterebilirim benim pc me yollamışdıda kendisi :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
cin1dg.jpg
[/URL][/IMG]

işte spell benim pc de yakaladı ım cini =) =) =)

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
sus kiz... ben bunu sana hic yollamadim .. ama demek sana gelmis bende diom nerde bu die :p :p :p

sen msn ye gel..sana ilk yolladigim cin i geri yollayim... bu sefer ya sen gidersin kalpten ya beni öldurursun panik halinde :D :D

bu arada arkadaslar...ben hala masumum.. ve sorunun cvp ini bende bilmedim... :p

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
bilmek istedigim için cevap yazıyorum,
ne olabilir ki?

Üst Alt