Ecmain sevgili dostum. Allah c.c senden razı olsun...
A Ab-î Revan /\ S Ü V E Y D A /\ Üyelik Tarihi 15 Tem 2011 Mesajlar 124 Aldığı Beğeniler 8 Konum Antalya Takım Fenerbahçe 17 Tem 2011 #21 Ecmain sevgili dostum. Allah c.c senden razı olsun...
Fahl_ YD Üyesi Üyelik Tarihi 18 Haz 2011 Mesajlar 1,821 Aldığı Beğeniler 30 Konum Antalya Takım Beşiktaş 17 Tem 2011 #22 Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir."
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir."
Fatıma Tüz Zehra (Z)ama'n/sız...! Üyelik Tarihi 3 Mar 2011 Mesajlar 498 Aldığı Beğeniler 2 Konum Acının acıya mesken tuttugu acıdan...! Takım Diğer 18 Tem 2011 #23 Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir."
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir."
Halid Bin Velid YD Üyesi Üyelik Tarihi 16 May 2011 Mesajlar 85 Aldığı Beğeniler 1 Takım Galatasaray 18 Tem 2011 #24 Amin inşallah Allah razı olsun.
Fahl_ YD Üyesi Üyelik Tarihi 18 Haz 2011 Mesajlar 1,821 Aldığı Beğeniler 30 Konum Antalya Takım Beşiktaş 19 Tem 2011 #25 Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir."
katresu YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Haz 2011 Mesajlar 1,624 Aldığı Beğeniler 14 Konum Adana Takım Diğer 19 Tem 2011 #26 Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir."
Fahl_ YD Üyesi Üyelik Tarihi 18 Haz 2011 Mesajlar 1,821 Aldığı Beğeniler 30 Konum Antalya Takım Beşiktaş 19 Tem 2011 #27 Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir."
Enfal YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Tem 2011 Mesajlar 112 Aldığı Beğeniler 1 Konum Bursa 19 Tem 2011 #28 Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir." Amin inş....
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir." Amin inş....
*Hayat* YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Tem 2010 Mesajlar 3,033 Aldığı Beğeniler 4,059 Konum İstanbul 19 Tem 2011 #29 ALLAH razı olsun RABB'im cümlemizi sevindirsin inş.
ciler Bir B/Aşk'a 'yım.. Üyelik Tarihi 14 Nis 2011 Mesajlar 1,176 Aldığı Beğeniler 14 Konum İstanbul/Malatya Takım Galatasaray 19 Tem 2011 #30 Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, "Allah bana kafidir,Ondan başka ibadet edilecek hiçbir ilah yoktur,Ona dayandım,Ona güvendim,O arş-ı azimin(büyük arşın)sahibidir."