Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Ah Hayat...Nedir Benle Alıp Veremediğin Anlamadım...Ben Düştükçe Bir Tekmede Sen Vurdun...
Bir Kuru Yaprak Misali Savurdukça Savurdun Uzaklara ve Bilinmezlere..
Ama Sanmaki Sana Yenilirim...
Sanmaki Her Düştükçe Bir Tekmede Sen Vurduğun Halde Sana Boyun Bükerim..
Birgün Sende Yorulursun Vurmaktan Elbette Ama Ben Sana Karşı Direnmekten Yorulmayacağım..
Gün Gelecek Elbet Vazgeçeceksin Vurmaktan Ama Ben Sana Karşı Direnmekten Vazgeçmeyeceğim..

Ya Sen Kalbim Ya Sen ?...Yoruldun Biliyorum...Bir Oraya Bir Buıraya Sürüklenmekten...Acımasız Hayat Karşısında Mücadele Vermekten...
Herkesin Derdiyle Dertlenmekten...Kendini Bir An Dahi Düşünememekten...Dertlerle...Üzüntülerle...Kederle rle Yoğurulup Durmaktan Yoruldun Biliyorum...
Ama Olsun Be Kalbim...Unutmaki RasulAllah Sallallahu Aleyhi Vesellem Efendimizde Dertlerle Sıkıntılarla Dolu Bir Yaşam Sürdü...Ne Büyük Acılar Çekti...Ne Dertlere Katlandı Bir An Bile Şikayet Etmedi..
Biz O RasulAllah Sallallahu Aleyhi Vesellemin Ümmetiyiz Ey Kalbim...Sakın Ama Sakın Direnmekten Vazgeçme...Tevekkülden...Sabırdan Taviz Verme...
Bunu Yapmak Çok Zor Biliyorum....Biliyorum Bilmesinede Bizede Düşen Bu İşte Ey Kalbim...

Ey Hüzün Ya Sana Ne Demeli....Bir Geldinmi Gitmek Nedir Bilmiyorsun...Çöreklenip Yürekler Üzerinde Kalıyorsun...
Benim Yüreğimede Çöreklenip Kaldın Yıllardır....Yerinden Çok Memnunsun Belliki Başka Bir Yürek Arama Gereği Bile Görmüyorsun...
Olsun Ey Hüzün Olsun....Sen Yinede Başka Yüreklerde Yer Arama Kendine...Bende Kal...Bende Kalki Başka Yüreklerde Ağlamasın...Başka Gönüllerde Viran Olmasın...
Sen Beni Nasıl Sevmişsen Bende Seni Öyle Sevdim....Kal Hüzün Kal Kal Sen Sürekli Bende...
Efendimiz Sallallahu Aleyhi Vesellemde Hep Hüzünlü Değilmiydi...Gitme Hüzün Gitme Ne Olur Gitme Başka Yüreklere...Gidipte Viraneye Çevirme Gül Yürekleri Sen Kal Bende...

Yağmurda Pencere Önünde Otururken Önce Kendimi Sordum Kendime...Sonra Diğerlerini...
Anladım ki Herkesin Bir Hikayesi Var...Anlatılası...Dinlenesi...Ağlanası...
Anladım ki Herkesin Ayrı Bir Penceresi Var....Ve Anladım ki Her Pencerede Ayrı Bir Hüzün Var.

Allah'ım Bana Çok Şey Verdin...Bir Şey Daha Ver Bana...Sabır Ver...Tevekkül Ver...İyilik...Merhamet Yüklü Bir Yürek Ver..

Rabb'im Yüreğim Ilgıt Ilgıt Oldu Yine...Varlığım Varlığının Yüce Semalarında Dolaşmakta…

Gözlerimde Tarif Edilmez Bir Derinlik...Yüreğimde Ondan da Öte Bir Serinlik Var...Sana Dair Olmanın Serinliği….

Ey Heybeti İle Varlığı ve Yokluğu Nakşeden...Ey Türlü Nimetleriyle Yarattğı Her Zerreye İkram Eden,

Sahibim...Ahde Vefam...Seninle Olmak Ne Güzel...

Rabbim Bu Can Bu Tende Nefes Aldıkça Ben Seninim...Hep Senin Hep Senin Olmaya Gönüllüyüm Ey Yüceler Yücesi...

Elhamdülillahi Rabbül Alemin…Senden Haberdar Olmamış Kalbe Şaşarım...Sensiz Atan Yürek Sinede Yük Rabb'im..

Biliriz ki....Ölüm Bitiş Değil Bilakis Başlangıçtır...Yalanın Sonu....Bakiye Geçiştir..

Sana ve Senden Gelenlere Sarılan Hüsran Bilmez Rabb'im...

Bu Bir Sınav ve Sınavının Sonu Cennet-i Firdevse Geçiş…

Elhamdülillah Rabbül Alemin...Elhamdülillah....Elhamdülillah....Elhamdü lillah...

(alıntı

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ablam tek kelimeyle mükemmel bir yazi paylasan o güzel yüregin dert nedir bilmesin insaAllah kalbi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun herdaim
Selam ve Dualarimla.......

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Allah'ım Bana Çok Şey Verdin...Bir Şey Daha Ver Bana...Sabır Ver...Tevekkül Ver...İyilik...Merhamet Yüklü Bir Yürek Ver.. [/B]
Amin..Rabbim razı olsun bacim.. çook güzeldi.. gönlün acı çekmesin
:gulver:

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Fevkalede güzel bir yazıydı canım Rabbim razı ve hoşnut olsun inş yüreğine sağlık ömrüne bereket..:alkis::alkis:

Üst Alt