Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

papatya_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
713298cam1zu3at8.jpg

Baska bir odayada baksin bakalim komsu ogluda kendi bacisiyla
kardesiyle msn cam da görüsüyor olmasin

Men dakka Dukka ......

islam ahlakina nizamina ters gelen örf ve adetlerimizi zedeleyici rahmanin rizasinin olmadigi
Konularin mizahi dahi yapilmaz yapilmamali ...

Bu konularda biraz daha hassas olalim insaAllah yorum ukte

Mizah konusuna koyduğum bu resme yazılan bu yorumu anlayamadım.Bir mizah konusunun yorumu bu olmamalıydı bence. O resimde abes birşey yok belki benim hatam başlığı değiştirmemiş olmam ama yinede bu yorum ağır. Asla tahammül edemeyeceğim şey hoşgörüsüzlük.Alınganlık yaptığımı düşünmüyorum ve kısa bir zamandır bulunduğum bu forumdan ayrılıyorum.Belki burada çok şey öğrenebilirdim nasip değilmiş.Bütün konularıma ilgi gösteren samimiyetle yorum yazan herkesten Rabbim razı olsun.Allaha emanet olun.Saygılar

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Bu resimde son zamanlardaki rezillikleri anlatıyo. sen niye alındın onu anlamadım. bunun için formdan ayrılıosan güle güle

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Kardeşim ayrılmana üzüldüm bence ayrılma bazen konularımıza böyle yorumlar gelebilir herkesin kendi düşüncesidir o bir mizahdır her kes farklı yorumlar çıkara bilir bende bir oyun açmıştım ve hoş olmayan yorumlar aldım bir iki kişiden ben hatalı olduğumu anladım açmamalıydım öyle bir konu ama seninki bir mizah fazla büyütülmemeli diye düşünüyorum..Hoşuna gitmeyenlerde yorum yapmasınlar ozaman ..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
karde$im bence bu siteden ayriLmanizi gerektirecek bir durum degiL...
herkes her yorumu yapiyor, ukde karde$imiz icinde oLani yazmi$,
sizde buna bu yorumu dogru buLmadiginizi yazarsiniz ve konuyu haLLedersiniz tatLiLikLa....
ama böyLe gidiyorum vs. bence hic gerek yok karde$im...
burda hepimiz karde$iz... bunu unutmayaLim...
insaALLAH kararinizi degi$tirirsiniz...

seLametLe...

Üst Alt