Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
sevdiğim yüreğim senle doldu..

Sevgin aşk oldu anlatmam mümkün değil..
Seni sakladım yüreğimin karanlığında, dilim lal oldu, söyleyemem kara sevdam, düş bile kuramam, sen yasaksın bana..

Sevdiğim gönül verdiğim, kalbimin kıblesi, gönlümün efendisi,
Rabbimin bana mekke armağanı..
çok şey istemedimki senden sadece düzenli aramanı, sen yüreğime bana dokunmasaydın inan ben onuda beklemezdim..

Ben vermeye alışmışım almaya alışık değilim..sana yakıştıramam kendimi, sen öyle güzelsinki, ben sana layık bile değilim, sevdiğim sen çok daha güzelini hak ediyorsun..

Gönlümün efendisi, kalbimin kıblesi, Rabbimin mekke hediyesi..seni seviyorum .....
seni özledim, yüreğim yüreğine sesine bir selamına hasret...

Seni Rabbime anlattım yüreğimin her sızısı akıttığım göz yaşlarım sana ahım olsun..

Allahım nasıl benim yüreğim sızlıyor ise onun yüreği daha çok sızlasın, yansın kavrulsun sağı solu ben olayım sadece senin adını anınca yüreği Allah deyince huzur bulsun..Rabbim sen deyince felah bulsun..

Ah sevdiğim sana kıyamamki, sen gönlümün efendisi, kalbimin kıblesi,Rabbimin mekke armağanı..seni seviyorum..

Rabbim seni darda koymasın, yüreğin ferah hanen huzurlu dünyan ahirin cennet olsun..
Rabbim seni dünyada cenneti yaşayabileceğin eş dost akraba evlatlar versin aynı zaman da ise onlar ahir yurdunda cenneti alada ödülün olsun.. sevdiğim senin mutluluğun için sadece dua ederim..beddua edemem kıyamam sana, Rabbim sevinçleri mutlulukları sana versin. benim nasibime kederler hüzünler olsun..

Gül cemalin solmasın ömrün gül yaşamın gül bahçesi cennet olsun..
ben yanmaya razıyım..
Yandım ben ya,,, yandım ben ya...

Sen düşünmedinki hiç, senin için cehennemde yanmaya razıyım demiştinya.. dünyadayken beni cehennem çukuruna attın farkında değilsin..sana kırılmadım...

Gönlümün efendisi, kalbimin kıblesi.Rabbimin mekke hediyesi.. seni seviyorum.....

Benim kızgınlığım bedduam kırgınlığım kendime..
Rabbim kulunu güzel yaratmıştı, oysa kendimi sefil perişan ettim utancım Rabbime ondan başka sevda koydum diye, yüreğim sadece Rabbimindi..

Rabbimden başkası giremez benim yüreğime derdim şimdilerdeyse ziyanlardayım, Rabbimden sonra yüreğim senin senin sevdiğim..

Gönlümün efendisi, kalbimin kıblesi.Rabbimin mekke armağanı..
seni seviyorum....

Eğerki Rabbim seni bana yazmışsa ben razıyım, kapına geldim ey sevgili beni hatalarımla kusurumla ne olur kabul et..

Allahım başka kapıya gönderme, ben senden verdiğin kaderden razıyım sende benden razı ol..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnn insaAllah
Cok güzel bir yaziydi kardesim paylasan yüregin daim olsun tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah
Selam ve Dualarimla....

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Yazınızı okudukça Fuzuli'nin bir gazelindeki beyitler geldi aklıma..

Benim tek hiç kim zar-u perişan olmasın ya Rab
Esir-i derd-i aşk-ı dağ-ı hicran olmasın ya Rab!
.
.
.
Dimen kim adli yok ya zulmü çok her hal ile olsa
Gönül tahtına andan gayrı sultan olmasın ya Rab!!

Elinize, yüreğinize sağlık..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Ellerinize sağlık..
daha çok Mekke size sevdiginizi bagışlamış ve sizde kavuşamamışsınız gibi bir hava var :confused:

Allah yürecigine ferahlık versin ablam :gul:

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Geceler *** seylan_54*** Uhibbu
~ Bast-ı Zaman ~*** turangida değerli yorumlarınız teşekkürünüz için çok teşekkür ederim kardeşlerim sizler için Rabbimden dileğim duamdır..R
abbim dünyada cenneti yaşayabileceği eş dost akraba evlat versin, onlar göz aydınlığı olsun, huzuru mahşerde kurtuluşuna vesile cennete kavuşan kılsın.. her anına iyiki varsın Elhamdülillah diyeceğin eş dost akraba evladın olsun..Rabbime emanet ollun kardeşlerim..

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Sevgi insanı güçlü kılar..
Erkek ve bayan için sevilmek, dünyalar kadar üzüntüler olsa yinede üstesinden gelirler çünkü onlar sevgiden güç bulur..
Herşeyin üstesinden gelir sevgi ile..
Onlar zengindirler seviyor seviliyorlar..Cehennemin içinde cenneti yaşayanlardır..
Eğerki sevgi yok ise dünyada cennet olsa bile onlar cehennemi yaşarlar..
Dünyanın en fakiridir yürekleri hasta sefildir..
Rabbim yüreklerimizi sevsiz merhametsiz bırakmasın sefillerde ziyanlara uğrayanlardan değil Ashabı kiram gibi dünyaya boş verip Rabbimin rızası için seven sevilenden etsin..

Üst Alt