Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ebu Hüreyre r.a dan rivayete göre RESULULLAH s.a.v efendimiz yüce RABBİN den naklettiği bir hadisi kudsi de şöyle buyuruyor.

Bir kul günah işledi ve Ey ALLAH ım benim günahımı bağışlayıver,diye dua etti.ALLAH tebareke ve Teala,Kulum bir günah işledi,fakat günahını bağışlayan ve o günah sebebiyle cezalandıran bir RABBİ bulunduğunu bildi.buyurdu.
Sonra kul tekrar o günahı işledi ve ey RABBİM benim günahımı bağışlayıver dedi.ALLAh c.c. Kulum bir günah işledi.Fakat günahını bağışlayan ve o günah sebebiyle cezalandıran bir RABBİ olduğunu bildi.buyurdu.
Şüphesiz ki ben kulumu bağışladım,dilediğini yapsın.(Buhari_Muslim)

RABBİM bizleri günahlardan uzak duranlardan,günah işlediğinde de hemen tevbe edip,gözyaşları kan ağarıncaya kadar pişman olan ve RABBİ ne yönelen zakir kullarından eylesin...AMİN.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
RABBİM bizleri günahlardan uzak duranlardan,günah işlediğinde de hemen tevbe edip,gözyaşları kan ağarıncaya kadar pişman olan ve RABBİ ne yönelen zakir kullarından eylesin...AMİN.

YARABBI
merhametının denızınde sondur cehennemımızı...kaul et seslı sessız dualarımızı...bızı senden uzaklıgıın cehennemınden al.hıclıgın atesınden koru...yokluga dusurup unutma bızlerı....

Rabbım merhametlılerın en merhametlısıdır.....cok guzel bır paylasım abım...Allah razı ve memnun olsun...dua ıle...

berrak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
güzel bir paylaşım.allah razı olsun.

Üst Alt