Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

EbulFeth

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Selam Aleykum kurbanlarım sanırım sizin flatcast radyonuz var bizimde bir faydamız olsun dedik eger istediğiniz bir sanatcı vesaire varsa misal rıza kara grup sevgi grup muhabbet mehmet üzümcü recep arslan fatih budak ve bir cok sanatcı abimiz ile sizlere yardımcı olur canlı yayın konugunuz yaparız allah razı olsun....​

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:aro: tesekkür ederiz kardesim
malesefe radyoda aktif olan kardeslerimiz sitemizde aktif degiller..
ben notunu iletmeye calisacagim

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
yaa radyo denince benimde aklıma geldi bende radyoyaya giremiyorum şifrmmi dumuramı uğradı yoksa benmi unutttum biri bana yardım etsin.. :)))

*beyazgül*-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
images

SELAMU ALEYKUM CAN KARDESLERİM RADYOMUZ İÇİN GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ DOLAYI RAHMAN RAZI OLSUN İNŞALLAH GELECEK SANATCILAR BAŞTACIMIZDIR BUNA VESİLE OLANLARADAN RABBİM RAZI OLSUN FZEHRA ABLAM İNSALLAH NİKİNİ VERDİM SANA UNUTMA UNUTURSANDA RADYO MSN DEN BİZE ULAS İNSALLAH YARDIMCI OLURUZ. resule_hasret_21fm@hotmail.com ONUR KARDESİM SİZ DENDEN RİCAM OLUCAK FORM SAYFASINDA NİK AL BÖLÜMÜ YOK .RADYO ADRESİNDEN GELEN İÇİN NİK AL VAR AMA FORMDAN EKLİ DEĞİL FORMDAN GELEN KARDESLERIM NİK ALAMIYOR BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM SELAM VE DUAYLA KALMA DİLEGİYLE

Üst Alt