Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bir Ramazan günü idi. Müslüman mahallesinde oturmakta olan bir Mecusi'nin küçük çocuĞ u, oruçlu müslümanların arasında ekmek yiyordu. Babası, çocu un bu yaptı ını görünce, (OĞlum Müslümanların arasında yemek yenir mi? Onlar bu günlerde oruç tutarlar, bu günler onların mübarek günleridir, saygı göstermek lazım) diyerek azarladı ve (git evde ye) diyerek çocu u eve gönderdi.

Bu olaydan birkaç sene sonra bu Mecusi öldü. Ölümünden sonra o şehirdeki bir müslüman rüyasında bunu Cennet-i âlâda gördü. Mecusiye, (Nasıl oldu da bu nimete eriştin! Biz seni Mecusi bilirdik. Hatta öldü ün zaman, cenaze namazını bile kılmadık) dedi.

O da şu cevabı verdi:

'Evet! Do ru söylüyorsun. Ben bir Mecusi idim. Fakat bir gün küçük o lum, müslüman mahallesinde, onlar oruçlu olduĞu halde yemek yiyordu. Ben çocu un onların gözleri önünde ekmek yemesine müsaade etmedim. Müslümanların hürmet etti i bir şeye, ben de hürmet etti im için; Cenab-ı Allah, hasta yata ımda beni Müslüman olmakla şereflendirdi. Müslüman olarak öldü üm için bu nimete kavuştum.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ahhh bunu bide müslüman oldugunu ikrar edenler yapabilse..onlar gözümüzün içine baka baka utanmadan sıkılmadan yemek yiyip içiyorlar...izmirde durum böyle..ama erzurumda dışarda böyle hareket edecek insan ben pek sanmıyorum :)

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
MAŞŞALLAH ...

YARAB BİZLEREDE CENNETİNİ NASİP EYLERSİN İNŞALLAH

Üst Alt