Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ubeydullah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selamun aleyküm Arkadasalr

bircok kardesimiz ekledigimiz albümleri programlari indremiyor.Bu gayet normaldir hic bir insan hersey bilerek dünyaya gelmedi onun icin paylasmamiz gerekiyorki bilgimiz cogalsin.
Size burada Rapidshare.de sitesine yükledigimiz albümleri programlari vs. nasil indireceginizi anlatmaya calisacagim insaALLAH buna muvaffak olurum. (Amin)

Öncelikle sunu belirteyim sunumu yaptigimiz sayfalarda karsiniza söyle bir sey cikiyor:
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
bu su demek oluyorki bunun altindaki download linkini sadece bu konu altindaki basliga cevap vererek görebilirsiniz.
Burda sizlerden tek istedigimiz sey bu sunumu yapan kardeslerimize en azindan bir "ALLAH razi olsun kardesim" demenizdir.Cünkü misal olarak verecek olursak bir albümü sunmak neredeyse 1-2 saatimizi aliyor.Onun icin emege saygi gösterelim lütfen.Anlayisiniz icin Tesekkürler.

Ikinci olarak (cevaptan sonra) cikan linke tikliyoruz ve simdi Rapidshare.de sitesine baglaniyoruz (Otomatik gerceklesir bisey yapmaniza gerek yok) ve karsimiza söyle bir sayfa cikar:

Rapid1.png

Resimde yazdigimiz gibi sayfayi asagi cekin.Simdi söyle bir görüntü cikacak.Resimde gösterdigimiz gibi "Free" buttonuna tiklayin ve devam edin:

Rapid2.bmp

Simdi acilan sayfayi tekrar asagi cekin ve oradaki süreyi takip edin:

Rapid3.png

Rapid4.bmp

Süre bittikten sonra size bir sifre verilecek.O sifreyi yandaki bos yere yazip "Eneter" (Return) tusuna basiniz:

Rapid5.bmp

bu islemden sonra son asamaya geliyoruz.Artik cikan download penceresinde harddiskinizi secin ve kayit edin:

Rapid6.bmp

Evet arkadaslar hepsi bukadar.Umarim faydali olmustur.

Bu arada resimler sayfanin ebatindan dolayi bulanik görünüyor.Ayriyetten kayit yapip herhangi bir resim programi ile acarsaniz daha net görebilirsiniz resimleri.

Selam ve Dualarimla...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Teşekkürler indiremeyenler için güzel bi anlatım olmuş..
Ellerine saglık..

abaci_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ben anlamadım ama onur bana indirir demi onur kardesım:D

_T_R_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bilmeyenler İçin Çok İyi Bir Paylaşım Olmuş..

Selametle

MalcolmX61

İyi olmaya çalışan biri

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ben biliorum ama bilmeyenler war o yüsden saol. sitede birçok rapid linkine tıkladığımızda not found yazıo bu durumda ne yapalım :D :D

Üst Alt