Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Bu hayır diyecek olanların acaba paketin içindeki maddelerden haberi var mı yoksa olaya tamamen siyasi parti tarafından bakarak mı tavır alıyor zira bu bir particilik olayı değil tamamen hukuksal.Tekrarlıyorum acaba referanduma hayır diyenlerin içerikten haberi var mı merak konusu.. ezbere kafa sallamak, yukardan talimatlarla hareket etmemek lazımm.. 12 eylulun en derin mağdurları olduğu halde bugun kalkmış hayır diyen MHP zihniyetini anlamak gerçekten güç! eğer sen kalkar hayır dersen bana hala sağcıyım deme senin safın chp ya da bdp ile aynıdır kardeşim!

İslam adına Türkiye adına ne var deniyor? ne mi var eğer hayır dersen bugun ortaya çıkan darbe planlarının tadbik edilmesi var,camilerde onlarca insanın can vermesi var, kaosa sürüklenme var, yıllar geri gitmek var, birleşmiş milletierin açık pazarı olmak var, ve de tarihten büyük ders HASTA ADAM olmak var! ama evet dersen bunların hepsine hayır demek var.. nasıl mı? bugun bir demesi ile meclisten geçen ama hurmetlu! danıştayımızdan ya da hsyk dan ya da anayasa mahkemesinden geçemeyen yasalarımız var.. bu adamlar yıllar sonra başa gececek kısılerı bıle hazırlamıslar.. bu hiyerarşiyi bozmak var! Türkiye ve de vatan aşığı geçinip nasıl bunları görmezden gelebilirsiniz?! ya adam bir kere chp ile aynı kararı vermekten utanır ya! biz sağcı olarak bilinenler olarak içimizde bu denli bölünürsek vahlar olsun bize! ve de 12 eylulun kahraman ülkücüleri ile bugun adı devlet ama devlete bir numaralı akrep olan şahsiyetin zerre benzerlikleri kalmamıştır.. devlet ve de onla aynı görüşü paylaşan fikir garibeleri özüne ihanet etmiş olmaktan başka hale düşmemişlerdir.. lütfen geniş çaplı düşünelim.. ve n'olur değişecek yasaları okuyun bir zahmet.. bu kadar gözü bağlı olmayın, bu gerçekten vatanımız adına bir milattır..
Sorun değil biz Tayyip babamızı da şehit veririz, bugun onla tehdit ediyorlar bizi,ne ironi..bir Menderes daha vermek istiyorsanız buyurun;HAYIR deyin susarım, gülerim..ama ben TARİHİ VEBALE BİNAEN EVET diyorum.. lütfen sağduyuları konuşturalım, kuru kafaların talimatlarını değil! saygılarımla..

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
resized_evet.gif

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
hayircilar halkin sectigi yonetimi hazmedemeyip postal sesinden umud bekleyenlerdir

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
İlk oyum benİm evet olucak hayirlara vesİle olsun İnŞallah:):):):):)

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Evet diyeceğiz sülalecek...

hayır dıyenlerıde anlamak guc yaa neyse...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Evet çünki..
Bir hayalim var: Bütün vatandaşlarımızın, Ayyıldızlı bayrağın altında şerefle yaşadığı bir Türkiye hayal ediyorum.
Bir hayalim var: Başını örtenle, açanın aynı üniversitede yasaksız, kavgasız kardeşçe yaşadığı bir Türkiye hayal ediyorum. Bir hayalim var: İmtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir Türkiye istiyorum...

bu hayir diyenLeri anLamak mümkün degiL.. pisi pisine öLdürüLen idam ediLen insanLari ne cabuk unuttunuz? 12 eyLüL darbesini ne cabuk unuttunuz? hapishaneLerde süründürüLen karde$Lerimizi ne cabuk unuttunuz.. onLara yedirmedikLeri pisLik, yaptirmadikLari rezaLet kaLmami$ti.. soLcuLarin yüzünden kapinin önüne cikamadiginiz günLeri ne cabuk unuttunuz?.. nasiL oLurda hayir demeye variyor yüreginiz!.. biLgi degiL sadece fikir sahibisiniz.. Unutmayinki bu ba$bakanLik secimi degiLdir, Ba$bakan Tayyib Erdogana oy vermiyorsunuz, Anayasa degi$ikLigine oy veriyorsunuz.. Türkiyemiz icin iyi oLacagini umudumuz bir secim.. hem bu üLkede bir$eyLerin degi$mesini istiyorsunuz hemde hayir diyorsunuz.. bu nasiL bir zihniyet akLim aLmiyor...
gözünüzün önündeki örümcek agLarini temizLeyin artik..
güzeL bir Türkiye icin EVET..

Üst Alt