Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

AtiLLA*

اتيلا

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Evet..........

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Bayram gelmiş hoş gelmiş, ama bir türlü kendimİ bu fikre kaptırıp gülemiyorum arkadaşım. Neden mi? Malum refarandum. Güney doğu'nun daha amiyane tabirle kürtlerin boykot yapmaya karar verip, oy kullanmayacaklarını açıklamaları ile yıkıldım tabiri caizse.. Parti zihniyetine boyun eğip böyle tavır; bizim oraların deyimiyle, ne diyem ne olasız! Ya aklım almıyor ya, bu kadar mı gözü bağlılık olur?!Nasıl endişe taşıyorum anlatamam..
Umarım parti yetkililerin dediği gibi 54lere varan bir oran çıkar EVET için.. Rabbim yüzümüzü kara çıkartma çifte bayram olsun n'olur!..

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
cümletten evet

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Kendi payıma, askerlerin sivil mahkemelerde yargılanmasından, sivillerin askeri mahkemelerde yargılanmamasından, eşinin giyimi nedeniyle ordudan atılan insanların haklarını arayabilmelerinden, yani YAŞ kararlarına itiraz yolu açılmasından, ......HSYK’nın 5 atamalı dar, klikçi yapısından çıkartılıp yarısının bizzat yargıç ...ve ...savcılar tarafından seçilmesinden, Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuru hakkımın olmasından, kamu otoritesiyle ihtilafımın çözülmesi için başvuracağım bir ombudsmanlık mekanizmasından, 15 milyon engellinin yaşam şartlarının düzeltilmesinden ve ezilen kadınlara ilişkin ‘pozitif ayrımcılık’ anlamında anayasal güvencelerden yanayım.
Bunlara ‘EVET’ dememek için, ya ‘vicdansız’ ya da ‘Tayyip’e takık’ bir halde ‘ruh sağlığını yitirmiş’ biri veya kafası fosilleşmeye başlamış bir ‘bağnaz’ olmalıyım.
Allah’a şükürler olsun ki hiçbiri değilim!

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Evet çıktı sandıklaından..bayramdır ınsallah....

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Elhamdulillah. Cümlemiz için hayırlı olan netice tecelli etti. Biraz buruk sevinç yaşıyoruz.. Keşke basketbol takımımız da muvaffak olsaydı, ama aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz demişler; şükür yine de büyük başarı.. Allah bu davaya, bu vatana, bu millete gönül ve hizmet veren herkesten razı olsun..

Üst Alt