Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan hayrunisa
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
hayrola pasha kardesim ne çayı bu. karaman cayımıı :D

bu arada yanlıs bilgi vermişim ben düzeltme yapayım. yanlıs kişinin fotograsfını çekmişim. uyuyan revolber de ilmiş.

bizim şevvalmişş :D aman bunlar da çok benziyor yaa birbirine :p

eslem şevvali uyandırır. artık ancak o uyandırabilir onu zaten uykudan. :)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ne Çayı oldugunu revolber ablama sor o daha iyi bilir. :D

Ü

üsame

Guest
Orjinal Yazarı PasHa
ne Çayı oldugunu revolber ablama sor o daha iyi bilir. :D

Yok ya bunların canı kavga istiyor...

Nisaaaaaaa telini kapatırsan evden ararım =)

Bak kızdırmayın beniiii :)

H

hayrunisa

Guest
evdekii telefonunnn fişiniii çekerimmmm :D

ama dur tuh yaaaa ben buna bide tüm ailenin telini verdim ya geçenelrde annemin diye verdigim tel var yaa o aslında ben degildim haa yanlıs anlama. :D

Ü

üsame

Guest
Orjinal Yazarı hayrunisa
evdekii telefonunnn fişiniii çekerimmmm :D

ama dur tuh yaaaa ben buna bide tüm ailenin telini verdim ya geçenelrde annemin diye verdigim tel var yaa o aslında ben degildim haa yanlıs anlama. :D

Ya ben onu hiç unutmuştum hatırlattgın iyi oldu =)

H

hayrunisa

Guest
kızz pasha beni radyoda banladı. giremiyorum :D habibemsin ablayı bulun hemen giremiyorum bee :D

ya ummahan nickini banladı ama hayrunisa oalrak da giremiyorum. ip numaramıda banladı galiba bu :D
sor suna
1 saat likmi ban yapmıs. 1 senelik yapacagım diyordu. insalalh 1 sene yapmamıstır.

eger ben radyoda 1 sen olmazsam bunlar radyoyu harabeye çevirirler. aman bacımm help mee. :D

Ü

üsame

Guest
Ceza öyle kal orda işte ohhhh..

aLMA pASHA cezasını çeksin biraz

=) =)

H

hayrunisa

Guest
KÖTÜÜ ÇOCUKLARRR :D

ABLAM YADA HEKİMOGLU GELSİNN NASIL OLSA AÇACAKLAR BANIMI DAYANIN BEN GELİYOMMMM :D

Ü

üsame

Guest
Orjinal Yazarı hayrunisa
KÖTÜÜ ÇOCUKLARRR :D

ABLAM YADA HEKİMOGLU GELSİNN NASIL OLSA AÇACAKLAR BANIMI DAYANIN BEN GELİYOMMMM :D

:D :D

ay çok güzel yaaaaaa

kal öyle emiiiiiiii :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı hayrunisa
hayrola pasha kardesim ne çayı bu. karaman cayımıı :D

bu arada yanlıs bilgi vermişim ben düzeltme yapayım. yanlıs kişinin fotograsfını çekmişim. uyuyan revolber de ilmiş.

bizim şevvalmişş :D aman bunlar da çok benziyor yaa birbirine :p

eslem şevvali uyandırır. artık ancak o uyandırabilir onu zaten uykudan. :)
aşk olsun ablam ya ben çok mu uykucuyum:)dicem ama çok uykucuyum ya :)revolber ablama çekmişim:)buarada beni kimse uyandıramaz eslem dün gece sabaha kadar namaza kaldırmak için çaldırdı ama bende tık yok:)kalkmadım ya:)neyse bu gece inş kalkaca ım eslem söz veriyom hayrunisa ablam senide kaldıram mı namaza gerçi sende hiç uyumuyon ya neyse:)

Üst Alt