Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
E.S.A

ABİLER,ABLALAR,KARDEŞLER AFINIZA SIGINARAK BİR DUYURUDA BULUNMAK İSTEDİM....
FORMUMUZDA DİKKATİMİ ÇEKTİ O KADAR YENİ KONULAR ACİLİYOR Kİ KONULARIN BAZILARI OKUNMUYOR VE YENİ KONULAR ARDI ARDINA AÇILIYOR BELKİDE COK ÖNEMLİ KONULAR VARDIR O OKUNMAYAN KONULARIN İCİNDE BİZLERE ÇOK SEYLER HATIRLATIR,DÜŞÜNDÜRÜR,SORGULAR VE BİZDE KALAN SORU İŞARETLERİ CEVAPLAR BİLMEDİKLERİMİZİ BİZLERE ÖĞRETTİR...KONULARI TAMAMİLE OKUYUP O NA GÖRE DÜŞÜNCELERİMİZİ YAZMAZIZ GEREKİR BENCE... BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM TABİ SİZLERDE NELER DÜŞÜNÜYORSANIZSA SİZDEN RİCAM BU DUYURUYU ÖNEME ALIP CEVAP YAZARSINIZ BU KARDESİNİZİ SEVİNDİRİRSİNİZ....SİZLERİ RAHATSIZ ETTİMSE...HAKKINIZI HELEL EDİN......SELAMVEDUAİLEKALIN...

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
hakkimiz varsa helali hos olsun

mesele konular bir kac gün daha fazla kalabilir....

MEVLAM rizasindan ayirmasin bizleri....

RABBIM bütün yaptiklarimizi onun rizasi için yapan kullarindan etsin..AMİN

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
evet kardeşim... haklısınız.. ama sürekli forum sayfasını takip etmek lazım geliyor...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490

aleyküm selam

estağfurullah kardeşim çok güzel bir konuya parmak basmaşsın

ama sitemiz yönetiminin de bu konuya çok hassas davrandığı aşıkardır

Yeterki eski konular okunsun diye konu kısıtlaması getirilimiştir ...

Konu açana deyilde konuyu okuyup ona yorum yapan kardeşlerimize puan

sistemi bilmem ama ilk bizim sitemizde gündeme gelmiştir...

genede çok tşk ederiz bizleri iyiye güzele yönlendirdiğiniz için ...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hakli olabilirsiniz fakat zehra ablamin dedigi gibi foruma takip etmek lazim..

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Fazlasıyla gündeme gelmiş bir konudur.En çok yakındığım durumdur.Her konu da okunacak diye bir kural yok tabi veya cevap yazma zorunluluğu da olmamalı.Fakat en azından biraz ilgi ve merak bu durumu çözecektir.Biraz hassas olunmalı diye düşünüyorum.

Özellikle uzun uzadıya konu ekleyen arkadaşlara seslenmek istiyorum.Konuları "albenili" hale getirmek,kısa kısa eklemek,yazının düzenine dikkat etmek çok önemlidir.Malum okuyan bir toplum değiliz.Böyle "albenili" olursa okumaya teşvik olur düşüncesindeyim.Yazınızın okunmasını istiyorsanız sizde okuyun ve yorumlayın...Birşeylere değer verin.vesselam.

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Öncelikle bu konuya degindigin icin tesekkür ederim deliboran..
Bu konu sitemizin acildigi ilk günden bu yana kafamizi yoran bir konudur ve herzaman yönetimde tüm arkadaslar bu konuyu dikkate alarak kapanmaya yüz tutmus konulari gündeme getirmislerdir..

Bazi bölümlere cok konu acilmamasi icin onay bekleme sistemi koymustuk ama bu onay bekleme sistemi bir cok üyemizin tepkisine sebeb oldugu icin tekrar kaldirildi..

Tabiki sadece görevlilerin bu konuda caba sarf etmesiyle olmadigini hepimizde görüyoruz ve tüm üyelerimizi bu konuda duyarli olmaya davet ediyorum...
Her konuya cevab vermek zorunda deyilsiniz fakat en azinda ilgi alaniniz olan konulara kisada olsa katkida bulunabilirsiniz...

Özellikle zeyno kardesimizin isaret ettigi konuya cok dikkat edelim..
Sayfalar dolusu yazilar yazarak arkadaslarin okuma hevesini kirmayalim.
Ben sahsen uzun yazilari okumuyorum cünki öyle uzun uzadiya eklenmis sayfalar dolusu konulari okumaya zamanim müsayit deyil...

Ama yinede üyelerimizin hakkini yemeyelim cünki hic ummadigimiz sekilde katilimlar oluyor ve bu bizleri cok mutlu ediyor...

Üst Alt